SAHTE MUSKA YAPANLARA JANDARMA BASKINI İLE SUÇÜSTÜ

ASAYİŞ 13.03.2017 - 15:20, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3806+ kez okundu.
 

SAHTE MUSKA YAPANLARA JANDARMA BASKINI İLE SUÇÜSTÜ

Burdur Ağlasun İlçesi Merkezi hamam Mahallesinde R.Y. ve H.M isimli şahısların evlerinde ve eklentilerin de Jandarma tarafından yapılan aramada sahte muska ve materyaller ele geçirildi
Ağlasun İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda R.Y ve H.M. şahısların hastalıklara şifa bulduklarını ileri sürerek mağdur vatandaşlarımızın durumlarını istismar ederek sahte muska yazdıkları ve sözde okunmuş sular dağıtarak vatandaşlarımızı dolandırdıkları ayrıca tarihi eser kaçakçılığı yaptıkları bilgisi alınmıştır. Ağlasun İlçe Merkezi Hamam Mahallesinde Nitelikli dolandırıcılık suçlarından R.Y. ile H.M. isimli şahısların evlerinde ve eklentilerinde yapılan aramada 2 adet tarihi eser niteliği taşıyan Kur’an-ı Kerim 16 adet üçgen şeklinde muska 2 adet rulo şeklinde Kur’an harfleriyle yazılmış kağıt 190 sayfa Kur’an-ı Kerim yazılı kağıt 2 adet av tüfeği 1 adet dizüstü bilgisayar 1 adet harici flaş bellek 1 adet hafıza kartı 1 adet bilgisayar disketi 9 adet Arapça harfler yazılı metal obje 2 adet 100 metre uzunluğunda bakır çubuk 1 adet Roma dönemine ait mermer aslan kafası 2 adet etnoğrafik tas kap 2 adet araç plakası 8 adet sözde okunmuş su şişesi ele geçirilmiştir Burdur Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile yakalanan malzemelere el konulmuş ayrıca R.Y ve H.M isimli şahıslar haklarında kanuni işlem yapılmak üzere göz altına alınmıştır.  
Burdur Ağlasun İlçesi Merkezi hamam Mahallesinde R.Y. ve H.M isimli şahısların evlerinde ve eklentilerin de Jandarma tarafından yapılan aramada sahte muska ve materyaller ele geçirildi

Ağlasun İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda R.Y ve H.M. şahısların hastalıklara şifa bulduklarını ileri sürerek mağdur vatandaşlarımızın durumlarını istismar ederek sahte muska yazdıkları ve sözde okunmuş sular dağıtarak vatandaşlarımızı dolandırdıkları ayrıca tarihi eser kaçakçılığı yaptıkları bilgisi alınmıştır.

Ağlasun İlçe Merkezi Hamam Mahallesinde Nitelikli dolandırıcılık suçlarından R.Y. ile H.M. isimli şahısların evlerinde ve eklentilerinde yapılan aramada 2 adet tarihi eser niteliği taşıyan Kur’an-ı Kerim 16 adet üçgen şeklinde muska 2 adet rulo şeklinde Kur’an harfleriyle yazılmış kağıt 190 sayfa Kur’an-ı Kerim yazılı kağıt 2 adet av tüfeği 1 adet dizüstü bilgisayar 1 adet harici flaş bellek 1 adet hafıza kartı 1 adet bilgisayar disketi 9 adet Arapça harfler yazılı metal obje 2 adet 100 metre uzunluğunda bakır çubuk 1 adet Roma dönemine ait mermer aslan kafası 2 adet etnoğrafik tas kap 2 adet araç plakası 8 adet sözde okunmuş su şişesi ele geçirilmiştir

Burdur Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile yakalanan malzemelere el konulmuş ayrıca R.Y ve H.M isimli şahıslar haklarında kanuni işlem yapılmak üzere göz altına alınmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.