“SALINA SALINA” MİSS MEDİTERRANEAN’A GELİYOR.

YAŞAM 03.07.2016 - 09:40, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4180+ kez okundu.
 

“SALINA SALINA” MİSS MEDİTERRANEAN’A GELİYOR.

AY-ÇA Polikliniği Ana Sponsorluğunda Tanıtım Production tarafından bu yıl 17.si düzenlenecek olan Miss Mediterranean 2016 Güzellik Yarışmasının çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Kemer Göynük’te bulunan Kimeros Park Holiday Village’de başlayacak eğitim kampının ardından, 7 Ağustos 2016 tarihinde Hotel Su’da yapılacak olan büyük finalle Miss Mediterranean 2016 Kraliçesi tacını takacak.   Tanıtım Production Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bulut yaptığı açıklamada, "Zorlu maratonun ilk basamağının Kemer Göynük’te bulunan Kimeros Park Holiday Village’de yapılacak eğitim kampıyla başlayacağını belirtti.   Bulut, kamp boyunca finalist güzellerin zerafet, yürüyüş, dans, modellik, drama, diksiyon ve koreografi eğitimi alarak, bu zaman içerisinde finalistlerin oyuncu-model standartlarına ulaşacaklarını belirtti.   Tanıtım Production tarafından düzenlenen Miss Model Mediterranean 2016 Yarışmasında jüri üyesi olan, Türkiye’nin tescilli güzeli ve en uzun bacaklı mankeni Tuğçe Aral, çıkardığı ilk single ile podyumlardaki başarısını sahnelere taşıdı. Tuğçe Aral, Tanıtım Production tarafından  bu yıl 17.si düzenlenen ve finali 7 Ağustos’ta Hotel Su’da gerçekleşecek olan Miss Mediterranean 2016 Güzellik Yarışmasının final gecesinde sahne alacak.      
AY-ÇA Polikliniği Ana Sponsorluğunda Tanıtım Production tarafından bu yıl 17.si düzenlenecek olan Miss Mediterranean 2016 Güzellik Yarışmasının çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kemer Göynük’te bulunan Kimeros Park Holiday Village’de başlayacak eğitim kampının ardından, 7 Ağustos 2016 tarihinde Hotel Su’da yapılacak olan büyük finalle Miss Mediterranean 2016 Kraliçesi tacını takacak.

 

Tanıtım Production Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bulut yaptığı açıklamada, "Zorlu maratonun ilk basamağının Kemer Göynük’te bulunan Kimeros Park Holiday Village’de yapılacak eğitim kampıyla başlayacağını belirtti.

 

Bulut, kamp boyunca finalist güzellerin zerafet, yürüyüş, dans, modellik, drama, diksiyon ve koreografi eğitimi alarak, bu zaman içerisinde finalistlerin oyuncu-model standartlarına ulaşacaklarını belirtti.

 

Tanıtım Production tarafından düzenlenen Miss Model Mediterranean 2016 Yarışmasında jüri üyesi olan, Türkiye’nin tescilli güzeli ve en uzun bacaklı mankeni Tuğçe Aral, çıkardığı ilk single ile podyumlardaki başarısını sahnelere taşıdı. Tuğçe Aral, Tanıtım Production tarafından  bu yıl 17.si düzenlenen ve finali 7 Ağustos’ta Hotel Su’da gerçekleşecek olan Miss Mediterranean 2016 Güzellik Yarışmasının final gecesinde sahne alacak.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.