SALDA GÖLÜ KUMSALLARINA “ADALET’İN ELİ DEĞDİ”

YAŞAM 29.08.2019 - 17:09, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3213+ kez okundu.
 

SALDA GÖLÜ KUMSALLARINA “ADALET’İN ELİ DEĞDİ”

Burdur'un Yeşilova ilçesi sınırları içinde yer alan, Salda gölü kumsalların da Burdur "Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ”Temiz Çevre Projesi" ile yükümleler temizlik yaptı.
Adalet Bakanlığı Denetimli Serbestlik Daire Başkanlığınca uygulanan Burdur "Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yükümlüleri “Temiz Çevre Projesi" kapsamında, Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı emri gereğince çevre temizliği yapılarak 4 gün içinde 3 römork çöpün toplanması sağlandı. Salda Gölü plajlarında çöp toplama etkinliği düzenlendi. Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Özkan Gündoğan, Bütün canlıların yaşaması için temizlik temel koşul olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu durum da ancak sağlıklı ve temiz bir çevre ile mümkün olmaktadır. Bütün bunların temel amacı insanları temiz bir çevre temizliği konusunda bilinçlendirmektir. Bakanlığımız tarafından bu amaçla; vatandaşlık grevlerimizden olan çevre temizliğinin sağlanması ve doğanın bakir haliyle amacıyla Türkiye genelinde eş zamanlı olarak Denetimli Serbestlik müdürlüklerince bir hafta boyunca “Denetimli Serbestlik Temiz Çevre projesi” projeleri yürütülmektedir. Bu kasmamda Burdur Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından Salda Gölünde çevre temizlik etkinliği organize edildi. Salda Gölü Plajı, Beyaz kumsallı adalar, ve Salda Tabiat Parkında 4 gün boyunca 30 yükümlü ile çevre temizliği etkinlikleri düzenlenmiştir. Gelecek nesillere güzel bir çevre bırakmanın gayreti içindeyiz. Burdur Denitimli Serbestlik Müdürlüğü, tarafından organize edilen “Temiz çevre” etkinliğine Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Özkan Gürdoğan, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı Orhan Kılıç, Burdur Belediye Başkan Vekili Atam Gülcü, Burdur Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, ile Hakim ve Savcılar da katıldı.
Burdur'un Yeşilova ilçesi sınırları içinde yer alan, Salda gölü kumsalların da Burdur "Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ”Temiz Çevre Projesi" ile yükümleler temizlik yaptı.

Adalet Bakanlığı Denetimli Serbestlik Daire Başkanlığınca uygulanan Burdur "Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yükümlüleri “Temiz Çevre Projesi" kapsamında, Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı emri gereğince çevre temizliği yapılarak 4 gün içinde 3 römork çöpün toplanması sağlandı. Salda Gölü plajlarında çöp toplama etkinliği düzenlendi.

Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Özkan Gündoğan, Bütün canlıların yaşaması için temizlik temel koşul olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu durum da ancak sağlıklı ve temiz bir çevre ile mümkün olmaktadır. Bütün bunların temel amacı insanları temiz bir çevre temizliği konusunda bilinçlendirmektir.

Bakanlığımız tarafından bu amaçla; vatandaşlık grevlerimizden olan çevre temizliğinin sağlanması ve doğanın bakir haliyle amacıyla Türkiye genelinde eş zamanlı olarak Denetimli Serbestlik müdürlüklerince bir hafta boyunca “Denetimli Serbestlik Temiz Çevre projesi” projeleri yürütülmektedir. Bu kasmamda Burdur Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından Salda Gölünde çevre temizlik etkinliği organize edildi. Salda Gölü Plajı, Beyaz kumsallı adalar, ve Salda Tabiat Parkında 4 gün boyunca 30 yükümlü ile çevre temizliği etkinlikleri düzenlenmiştir. Gelecek nesillere güzel bir çevre bırakmanın gayreti içindeyiz.

Burdur Denitimli Serbestlik Müdürlüğü, tarafından organize edilen “Temiz çevre” etkinliğine Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Özkan Gürdoğan, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı Orhan Kılıç, Burdur Belediye Başkan Vekili Atam Gülcü, Burdur Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, ile Hakim ve Savcılar da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.