SALDA GÖLÜ “TÜRKİYE’NİN SALDİVLERİ” OLARAK MARKALAŞACAKTIR.

SİYASET 03.07.2018 - 12:58, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3637+ kez okundu.
 

SALDA GÖLÜ “TÜRKİYE’NİN SALDİVLERİ” OLARAK MARKALAŞACAKTIR.

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, ve teşkilat mensupları Salda Gölünde inceleme de bulunarak, köylülerin açtığı İşletmeleri ziyaret etti.
Burdur AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, Yeşilova İl Genel Meclis Üyesi Ali Selek ve AK Parti Teşkilatı ile Salda Gölünde inceleme de bulunarak, köylülerin açtığı İşletmeleri de ziyaret ederek çevre ekolojisi konusunda bilgi aldı. İşletme sahiplerine az iş çok kar zannıyla işletmecilik yapılmayacağı uyarısında da bulunan heyet Turizm açısından Salda ve çevresinin geleceğinin giderek önem kazandığını dile getirdiler. Salda gölünün Türkiye’nin Maldivleri olarak benimsenmesinin ardından gerek doğası gerekse çevre uyumu ve sağlıklı ekolojik dengesi ile her geçen gün bölgenin cazibe merkezi haline gelen Salda Gölü’nde incelemelerde bulunan Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Salda Gölü Tabiat Parkı Geliştirme Planı çalışmalarının yakın zaman içinde devreye sokulacağını da ifade eden Özçelik proje çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Milletvekili Bayram Özçelik, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarının da  tamamlanması ile birlikte Türkiye’nin gözbebeği bir Turizm alanı haline gelecek Salda gölünün hem yurtiçi hem de yurtdışından binlerce misafir ağırlayacağı günlerin yakın olduğunu söyledi. Milletvekili Bayram Özçelik, “Yine Gençlik Spor Bakanlığımız Salda Gölümüzde ayrılan alanda Ulusal Kamp Merkezi çalışmalarını gerçekleştirmektedir. Bu konuda bakanlık dahilin de yeni çalışmalar sürmektedir” ifadelerini kullandı. Salda Gölü kenarında köylülerin açtıklarını işletmeleri de ziyaret eden Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ve beraberindeki heyet, hem işletme sahipleri ile hem de ziyaretçilerle sohbet etti. Salda Gölü’nün tanıtımın hızla devam ettiğini belirten Milletvekili Bayram Özçelik, “Her geçen gün büyüyen potansiyelle birlikte ulusal ve uluslararası alanda Türkiye’nin Saldivleri etiketi ile tanıtım çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu konuda tüm kamu kurumları Bakanlık düzeyinde çalışmalarını sürdürüyor” diye konuştu
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, ve teşkilat mensupları Salda Gölünde inceleme de bulunarak, köylülerin açtığı İşletmeleri ziyaret etti.

Burdur AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, Yeşilova İl Genel Meclis Üyesi Ali Selek ve AK Parti Teşkilatı ile Salda Gölünde inceleme de bulunarak, köylülerin açtığı İşletmeleri de ziyaret ederek çevre ekolojisi konusunda bilgi aldı. İşletme sahiplerine az iş çok kar zannıyla işletmecilik yapılmayacağı uyarısında da bulunan heyet Turizm açısından Salda ve çevresinin geleceğinin giderek önem kazandığını dile getirdiler.
Salda gölünün Türkiye’nin Maldivleri olarak benimsenmesinin ardından gerek doğası gerekse çevre uyumu ve sağlıklı ekolojik dengesi ile her geçen gün bölgenin cazibe merkezi haline gelen Salda Gölü’nde incelemelerde bulunan Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Salda Gölü Tabiat Parkı Geliştirme Planı çalışmalarının yakın zaman içinde devreye sokulacağını da ifade eden Özçelik proje çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.
Milletvekili Bayram Özçelik, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarının da  tamamlanması ile birlikte Türkiye’nin gözbebeği bir Turizm alanı haline gelecek Salda gölünün hem yurtiçi hem de yurtdışından binlerce misafir ağırlayacağı günlerin yakın olduğunu söyledi.
Milletvekili Bayram Özçelik, “Yine Gençlik Spor Bakanlığımız Salda Gölümüzde ayrılan alanda Ulusal Kamp Merkezi çalışmalarını gerçekleştirmektedir. Bu konuda bakanlık dahilin de yeni çalışmalar sürmektedir” ifadelerini kullandı.
Salda Gölü kenarında köylülerin açtıklarını işletmeleri de ziyaret eden Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ve beraberindeki heyet, hem işletme sahipleri ile hem de ziyaretçilerle sohbet etti. Salda Gölü’nün tanıtımın hızla devam ettiğini belirten Milletvekili Bayram Özçelik, “Her geçen gün büyüyen potansiyelle birlikte ulusal ve uluslararası alanda Türkiye’nin Saldivleri etiketi ile tanıtım çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu konuda tüm kamu kurumları Bakanlık düzeyinde çalışmalarını sürdürüyor” diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.