SALDA GÖLÜ; “YETKİSİZ YETKİLİLERİN ELİNDE KALDI”

YAŞAM 16.03.2020 - 14:34, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2939+ kez okundu.
 

SALDA GÖLÜ; “YETKİSİZ YETKİLİLERİN ELİNDE KALDI”

Yeşilova Kaymakamı Abdulhamit Karaca ; Konuyla ilgili yetkim dahilinde sizleri bilinçlendirmeye çalışıyorum, yetkimin dışında elimden fazla bir şey gelmez
Burdur’un Yeşilova İlçesinde İlçe Kaymakamı Abdulhamit Karaca, toplantıya CHP İl Genel Meclis Üyesi Nurettin Korkmaz, CHP İlçe Başkanı Ferdi Ay ve Yönetimi , “Salda Gölüme Dokunma” platform Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Korkut ve İsmail Korkmaz davet ederek yapımı başlanan Salda Gölü Projesinin detayları hakkında bilgi vererek katılımcıların sorularını yanıtladı. Kaymakam Karaca , Proje kapsamında göle yapılacak olan büfe, giyinme-soyunma odaları, kafe, mescit, yönetim birimi+ sağlık birimi, wc, satış birimi açık ve kapalı, cankurtaran ve restaurant hakkında ölçüleri ve adetleri konusunda detaylı bilgi sundu. Katılımcılar yine de betonlaşma olmaması gerektiğini sorularıyla vurgu yaparak kaygılandıklarını dile getirdiler. Konuyla ilgili CHP İlçe Başk. Ferdi Ay ; betonlaşmaya her zaman karşıyız, bu konuyla ilgili hukuki süreç devam ediyor ve takipçisiyiz şeklinde konuşarak Göl rantını Belediyeye ve Yeşilova halkına bırakılması gerektiğinin altını çizdi. Kaymakam Karaca ; konuyla ilgili yetkim dahilinde sizleri bilinçlendirmeye çalışıyorum, yetkimin dışında elimden fazla bir şey gelmez, tabi ki halkın yanındayız şeklinde konuşarak katılımcılara teşekkürlerini sundu.  
Yeşilova Kaymakamı Abdulhamit Karaca ; Konuyla ilgili yetkim dahilinde sizleri bilinçlendirmeye çalışıyorum, yetkimin dışında elimden fazla bir şey gelmez

Burdur’un Yeşilova İlçesinde İlçe Kaymakamı Abdulhamit Karaca, toplantıya CHP İl Genel Meclis Üyesi Nurettin Korkmaz, CHP İlçe Başkanı Ferdi Ay ve Yönetimi , “Salda Gölüme Dokunma” platform Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Korkut ve İsmail Korkmaz davet ederek yapımı başlanan Salda Gölü Projesinin detayları hakkında bilgi vererek katılımcıların sorularını yanıtladı.

Kaymakam Karaca , Proje kapsamında göle yapılacak olan büfe, giyinme-soyunma odaları, kafe, mescit, yönetim birimi+ sağlık birimi, wc, satış birimi açık ve kapalı, cankurtaran ve restaurant hakkında ölçüleri ve adetleri konusunda detaylı bilgi sundu.

Katılımcılar yine de betonlaşma olmaması gerektiğini sorularıyla vurgu yaparak kaygılandıklarını dile getirdiler. Konuyla ilgili CHP İlçe Başk. Ferdi Ay ; betonlaşmaya her zaman karşıyız, bu konuyla ilgili hukuki süreç devam ediyor ve takipçisiyiz şeklinde konuşarak Göl rantını Belediyeye ve Yeşilova halkına bırakılması gerektiğinin altını çizdi.

Kaymakam Karaca ; konuyla ilgili yetkim dahilinde sizleri bilinçlendirmeye çalışıyorum, yetkimin dışında elimden fazla bir şey gelmez, tabi ki halkın yanındayız şeklinde konuşarak katılımcılara teşekkürlerini sundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.