SANATÇI ASLI KÖKÇE,” YAPMAYACAK MIYIM?” DEDİ!

SANAT 21.08.2019 - 15:32, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3416+ kez okundu.
 

SANATÇI ASLI KÖKÇE,” YAPMAYACAK MIYIM?” DEDİ!

Başarılı şarkıcı ve sunucu Aslı Kökçe, söz ve müziği Yalçın Polat'a düzenlemesi de Sedat Sakarya'ya ait olan ''Yapamayacak mıyım'' isimli yeni single çalışmasını tanıttı.
Sahnelerin genç ve başarılı sanatçısı, şarkıcı ve sunucu Aslı Kökçe, söz ve müziği Yalçın Polat'a düzenlemesi de Sedat Sakarya'ya ait olan ''Yapamayacak mıyım'' isimli yeni single çalışmasını dün (20 Ağustos) Silvana Müzik etiketi ile bir basın açıklaması ile dinleyicinin beğenisine sundu.. Aslı Kökçe  klip çekimleri modasına uyarak yeni çalışmasının video klip çekimlerinde Turgay Ceylaner objektifinin karşısına geçen Aslı Kökçe, bu klip çekimlerini zengin bir kadro ile klip dünyasının önemli mekanlarından sayılan çok kullanılan popüler mekanı Mimar Sinan'da bir Roman Mahallesi'nde çekti. Daha öncesinde '‘Beyaz Atlı Prens’’ ile birlikte ‘’Adım Adım’' ve ‘'Düğünüm Var’' ismine sahip üç tane eserini Müzik single çıkartmış olan Aslı Kökçe, yeni klip’i ile ilgili heyecan yaşıyor.en büyük dileği müzik severler tarafından takdir görerek eserinin müzik listelerinin en üst sıralarda yer almasıdır dedi.   Aslı Kökçe'nin müzik severlere de seslenerek yeni çıkan şarkısı''Yapamayacak mıyım'' adına sahip yeni müzik single çalışmasını dinlemek isteyenlerin bütün dijital platformlardan ulaşabilirsiniz..
Başarılı şarkıcı ve sunucu Aslı Kökçe, söz ve müziği Yalçın Polat'a düzenlemesi de Sedat Sakarya'ya ait olan ''Yapamayacak mıyım'' isimli yeni single çalışmasını tanıttı.

Sahnelerin genç ve başarılı sanatçısı, şarkıcı ve sunucu Aslı Kökçe, söz ve müziği Yalçın Polat'a düzenlemesi de Sedat Sakarya'ya ait olan ''Yapamayacak mıyım'' isimli yeni single çalışmasını dün (20 Ağustos) Silvana Müzik etiketi ile bir basın açıklaması ile dinleyicinin beğenisine sundu..

Aslı Kökçe  klip çekimleri modasına uyarak yeni çalışmasının video klip çekimlerinde Turgay Ceylaner objektifinin karşısına geçen Aslı Kökçe, bu klip çekimlerini zengin bir kadro ile klip dünyasının önemli mekanlarından sayılan çok kullanılan popüler mekanı Mimar Sinan'da bir Roman Mahallesi'nde çekti.

Daha öncesinde '‘Beyaz Atlı Prens’’ ile birlikte ‘’Adım Adım’' ve ‘'Düğünüm Var’' ismine sahip üç tane eserini Müzik single çıkartmış olan Aslı Kökçe, yeni klip’i ile ilgili heyecan yaşıyor.en büyük dileği müzik severler tarafından takdir görerek eserinin müzik listelerinin en üst sıralarda yer almasıdır dedi.  

Aslı Kökçe'nin müzik severlere de seslenerek yeni çıkan şarkısı''Yapamayacak mıyım'' adına sahip yeni müzik single çalışmasını dinlemek isteyenlerin bütün dijital platformlardan ulaşabilirsiniz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.