SANATÇI BAHAR GELİR’DEN ÇAĞRI “EVDE KAL TÜRKİYE”

SANAT 18.04.2020 - 19:12, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4296+ kez okundu.
 

SANATÇI BAHAR GELİR’DEN ÇAĞRI “EVDE KAL TÜRKİYE”

Bahar Gelir’den karantina klibi Sevenleri istedi karantinada klip çekti: Bahar Gelir’den klip mesajı:"Evde kal Türkiye!"
Fantezi müziğin sevilen sesi Bahar Gelir, “Zekai Tunca - 50. Yıl Ustaya Saygı” albümü için yorumladığı “Alın Yazımsın” şarkısına karantina günlerinde klip çekti. Kendi evinde kamera karşısına geçen sanatçı, klibinde yer verdiği sahnelerle tüm Türkiye’ye “evde kal” çağrısı yapıyor.  Türk sanat müziğinin efsane ismi Zekai Tunca’nın meslekteki 50’nci yılı için hazırlanan saygı albümü, müzik dünyasının usta seslerini bir araya getirdi. Ahmet Özhan’dan Fatih Erkoç’a, Işın Karaca’dan Ferhat Göçer’e çok sayıda ünlü ismi buluşturan albümde, fantezi müziğin başarılı yorumcusu Bahar Gelir de “Alın Yazımsın” adlı şarkıyı seslendirdi.  YOĞUN İSTEK ÜZERİNE Sözleri İlkan San’a, bestesi Zekai Tunca’ya ait “Alın Yazımsın”, Bahar Gelir’in yorumuyla albümün en sevilen şarkıları arasına girdi. Bahar Gelir, karantina günlerinde olmamıza rağmen sevenlerinden gelen yoğun istek üzerine şarkıya klip çekti. KENDİ EVİNDE ÇEKTİ Bahar Gelir, yönetmenliğini Ahmet Karaağaç’ın üstlendiği klip için kendi evinde kamera karşısına geçti. Klibin bir bölümü de sanatçının evinin bulunduğu sokakta çekildi.  HAYAT EVE SIĞAR! Bahar Gelir çalışmada ölümcül koronavirüs salgınına karşı önemli mesajlar verdi. Bir sahnede el dezenfektanı kullanan, eldiven ve maske takan Bahar Gelir, hazırladığı pankartlarla da “Evde kal Türkiye”, “Hayat eve sığar” çağrısında bulundu. https://www.youtube.com/watch?v=uVnZ6GHlDBw                                            
Bahar Gelir’den karantina klibi Sevenleri istedi karantinada klip çekti: Bahar Gelir’den klip mesajı:"Evde kal Türkiye!"

Fantezi müziğin sevilen sesi Bahar Gelir, “Zekai Tunca - 50. Yıl Ustaya Saygı” albümü için yorumladığı “Alın Yazımsın” şarkısına karantina günlerinde klip çekti. Kendi evinde kamera karşısına geçen sanatçı, klibinde yer verdiği sahnelerle tüm Türkiye’ye “evde kal” çağrısı yapıyor. 

Türk sanat müziğinin efsane ismi Zekai Tunca’nın meslekteki 50’nci yılı için hazırlanan saygı albümü, müzik dünyasının usta seslerini bir araya getirdi. Ahmet Özhan’dan Fatih Erkoç’a, Işın Karaca’dan Ferhat Göçer’e çok sayıda ünlü ismi buluşturan albümde, fantezi müziğin başarılı yorumcusu Bahar Gelir de “Alın Yazımsın” adlı şarkıyı seslendirdi. 
YOĞUN İSTEK ÜZERİNE
Sözleri İlkan San’a, bestesi Zekai Tunca’ya ait “Alın Yazımsın”, Bahar Gelir’in yorumuyla albümün en sevilen şarkıları arasına girdi. Bahar Gelir, karantina günlerinde olmamıza rağmen sevenlerinden gelen yoğun istek üzerine şarkıya klip çekti.
KENDİ EVİNDE ÇEKTİ
Bahar Gelir, yönetmenliğini Ahmet Karaağaç’ın üstlendiği klip için kendi evinde kamera karşısına geçti. Klibin bir bölümü de sanatçının evinin bulunduğu sokakta çekildi. 
HAYAT EVE SIĞAR!
Bahar Gelir çalışmada ölümcül koronavirüs salgınına karşı önemli mesajlar verdi. Bir sahnede el dezenfektanı kullanan, eldiven ve maske takan Bahar Gelir, hazırladığı pankartlarla da “Evde kal Türkiye”, “Hayat eve sığar” çağrısında bulundu.

https://www.youtube.com/watch?v=uVnZ6GHlDBw

 

                                         

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.