SANATÇI MERYEM SEVİLEN 2020’YE HAZIR

SANAT 19.12.2019 - 17:53, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2685+ kez okundu.
 

SANATÇI MERYEM SEVİLEN 2020’YE HAZIR

Muhteşem güzelliği kendine has yorumuyla dinleyenlerini adeta mest eden seksi şarkıcı Meryem Sevilen,2020’ya damga vurmaya hazırlanıyor.
Bir süre önce piyasaya sürdüğü ‘Kibrit isimli şarkısıyla ‘tık’lanma rekoru kıran güzel sanatçı hiç zaman kaybetmeden söz ve müziği kendisine ait ‘Seviyorum isimli şarkısının klibi için kamera karşına geçti. Bundan böyle kendisine ait eserler okuyacağını belirten güzel sanatçı, Kliplerimi söz ve müziği bana ait şarkılara çekeceğim. Yeni projelerimle 2020’ye bomba gibi gireceğim. Müzik dünyasında fırtınalar estireceğim diyor. Fantazi-Pop müzik sanatçısı Meryem Sevilen, 2020 yılında müzik listelerini altüst edeceğine inandığını belirterek sahnelerin tozunu attıracağını söyledi. Rakipleri karşısında güç dengesi açısından önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.
Muhteşem güzelliği kendine has yorumuyla dinleyenlerini adeta mest eden seksi şarkıcı Meryem Sevilen,2020’ya damga vurmaya hazırlanıyor.

Bir süre önce piyasaya sürdüğü ‘Kibrit isimli şarkısıyla ‘tık’lanma rekoru kıran güzel sanatçı hiç zaman kaybetmeden söz ve müziği kendisine ait ‘Seviyorum isimli şarkısının klibi için kamera karşına geçti. Bundan böyle kendisine ait eserler okuyacağını belirten güzel sanatçı, Kliplerimi söz ve müziği bana ait şarkılara çekeceğim. Yeni projelerimle 2020’ye bomba gibi gireceğim. Müzik dünyasında fırtınalar estireceğim diyor.

Fantazi-Pop müzik sanatçısı Meryem Sevilen, 2020 yılında müzik listelerini altüst edeceğine inandığını belirterek sahnelerin tozunu attıracağını söyledi. Rakipleri karşısında güç dengesi açısından önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.