ŞARKI SÖYLEDİKTEN SONRA KULAKLARA BAKIYOR

SANAT 05.08.2020 - 10:22, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3209+ kez okundu.
 

ŞARKI SÖYLEDİKTEN SONRA KULAKLARA BAKIYOR

Asıl mesleği kulak bilimci olan Önder Paksoy, mesleğini icra ederken müziğe de zaman ayırmaktan geri kalmıyor.
 Geçtiğimiz yıl paylaştığı “Kaçamak” adlı ilk şarkısıyla beğeni toplayan Paksoy, sevenlerinin isteği üzerine kendi bestelerini hayranlarıyla buluşturmayı sürdürüyor. İkinci teklisi “İhtiyar”ı piyasaya süren Paksoy, hem besteci hem de solist kimliğiyle dikkatleri üzerine çekti. Bestesi şarkıcının kendisine aitken “İhtiyar”ın saksafonunu Özcan Karakoç üfledi. Kendisi aynı zamanda bu özel projenin müzik şefi olarak yer aldı. Mix ve mastering Ersel Yıldırım tarafından düzenlenirken tanıtım görselleri Diealon ekibinin elinden çıktı. Yeni şarkısıyla ilgili sloganını dile getiren genç müzisyen, “Birine gönül verip onunla yaşlanmak istiyorsanız, siz ve aşk’ınız İHTİYAR kalsın.” dedi.  
Asıl mesleği kulak bilimci olan Önder Paksoy, mesleğini icra ederken müziğe de zaman ayırmaktan geri kalmıyor.

 Geçtiğimiz yıl paylaştığı “Kaçamak” adlı ilk şarkısıyla beğeni toplayan Paksoy, sevenlerinin isteği üzerine kendi bestelerini hayranlarıyla buluşturmayı sürdürüyor. İkinci teklisi “İhtiyar”ı piyasaya süren Paksoy, hem besteci hem de solist kimliğiyle dikkatleri üzerine çekti. Bestesi şarkıcının kendisine aitken “İhtiyar”ın saksafonunu Özcan Karakoç üfledi. Kendisi aynı zamanda bu özel projenin müzik şefi olarak yer aldı. Mix ve mastering Ersel Yıldırım tarafından düzenlenirken tanıtım görselleri Diealon ekibinin elinden çıktı.

Yeni şarkısıyla ilgili sloganını dile getiren genç müzisyen, “Birine gönül verip onunla yaşlanmak istiyorsanız, siz ve aşk’ınız İHTİYAR kalsın.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.