SEÇİMLER İÇİN AİLE BİREYLERİ İLE GELEREK OY KULLANDILAR

GÜNDEM 24.06.2018 - 14:42, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3496+ kez okundu.
 

SEÇİMLER İÇİN AİLE BİREYLERİ İLE GELEREK OY KULLANDILAR

Burdur’da seçim sandığı kayıtları bulunan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik Aile Bireyleri ile birlikte sandığa gelerek oylarını kullandılar.
     Burdur’da sakin bir atmosferde gerçekleşen seçimlerde Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz 2018 yılı 24 Haziran seçimlerinde kayıtlı olduğu Özboyacı İlköğretim Okulu’nda bulunan 1022 numaralı  seçim sandığında eşi Hülya Ercengiz ile birlikte gelerek oyunu kullandı. Aynı binada bulunan sandıkları da dolaşan Başkan Ercengiz ve eşi Hülya Erengiz sandık görevlilerine sorunlarının olup olmadığını sondu daha sonra kendisini takip eden basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Başkan Ercengiz, Ülkemizin geleceği açısından önemli bir seçim olan Cumhurbaşkanlığı ve millet Meclisi yenileme seçimlerini vatandaşlarımızın oylarıyla yeniden belirlenecektir. Kısa olmasına karşılık ülkemiz vatandaşlarının sağduyusu sayesinde sorunsuz bir seçim kampanyası dönemi geçirdik. Bu gün sonunda netice ne olursa olsun ülkemizde bir tek vatandaşımızın burnunun kanamaması ve demokrasimizin bu ülkenin kültürüne yakışır bir biçimde gerçekleşmesi dilmeğimizdir. Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, Türk Hava Kurumu İlkokuluna İl Başkanı Volkan Mengi, İlçe Başkanı ve Partililerin de bulunduğu bir araç ile geldi. Kendisini burada bekleyen eşi Melike Özçelik, ve büyük oğlu Osman, Küçük oğlu İhsan Selim Özçelik ile birlikte oylarını kullanacakları 1032 numaralı oy sandığının bulunduğu odaya girdiler. Vatandaşların oylarını kullanmasını bekleyen Özçelik daha sonra  ilk olarak büyük oğlu Osman ve eşinin oy kullanmasını bekledi. Kendisi de oyunu kullandıktan sonra bu kez sandığa hep birlikte oylarını atarak işlemi sonlandırdılar. Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, kendisini takip eden basın mensuplarına açıklamalar için bahçeye çıktı. Kısa süreli bir seçim kampanyasının ardından sakin ve güneşli bir havada demokrasimiz için vatandaşlarımız oylarını kullanmaktadır. Önceki yıllara da olduğu gibi Burdur genelinde vatandaşın seçimlere katılım oranının yüksek olacağını ve Burdur seçimlere katılım oranı açısından 81 il içinde en yüksek katılım oranına ulaşacaktır. Hatta Türkiye genelinde ilk üç il arasında yer alacağına inanıyorum. Dileğimiz seçimlerin bir bayram ve dostluk havası içinde sonuçlanmasıdır.                                              ENGELLİ VATANDAŞ OYUNU SANDIKTA KULLANDI Burdur da Türk Hava Kurumu İlköğretim Okulu içindeki 1031 nolu sandığa yakınlarının yardımı ile geldi. Yürüme zorluğu çekmesine karşılık 82 yaşında olan Ömer Candan Sandık görevlilerinin yardımları ile yürüteç ile birlikte girdikten sonra yine sandığın başına gelerek 2018 24 Haziran Milletvekili yenileme ve Cumhurbaşkanı seçimlerinde görevini yerine getirdi. 82 yaşında ve zor yürümesine karşılık yakınları ile birlikte oyunu kullandıktan sonra yine geldiği gibi okuldan ayrıldı.
Burdur’da seçim sandığı kayıtları bulunan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik Aile Bireyleri ile birlikte sandığa gelerek oylarını kullandılar.

     Burdur’da sakin bir atmosferde gerçekleşen seçimlerde Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz 2018 yılı 24 Haziran seçimlerinde kayıtlı olduğu Özboyacı İlköğretim Okulu’nda bulunan 1022 numaralı  seçim sandığında eşi Hülya Ercengiz ile birlikte gelerek oyunu kullandı. Aynı binada bulunan sandıkları da dolaşan Başkan Ercengiz ve eşi Hülya Erengiz sandık görevlilerine sorunlarının olup olmadığını sondu daha sonra kendisini takip eden basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Başkan Ercengiz, Ülkemizin geleceği açısından önemli bir seçim olan Cumhurbaşkanlığı ve millet Meclisi yenileme seçimlerini vatandaşlarımızın oylarıyla yeniden belirlenecektir. Kısa olmasına karşılık ülkemiz vatandaşlarının sağduyusu sayesinde sorunsuz bir seçim kampanyası dönemi geçirdik. Bu gün sonunda netice ne olursa olsun ülkemizde bir tek vatandaşımızın burnunun kanamaması ve demokrasimizin bu ülkenin kültürüne yakışır bir biçimde gerçekleşmesi dilmeğimizdir.

Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, Türk Hava Kurumu İlkokuluna İl Başkanı Volkan Mengi, İlçe Başkanı ve Partililerin de bulunduğu bir araç ile geldi. Kendisini burada bekleyen eşi Melike Özçelik, ve büyük oğlu Osman, Küçük oğlu İhsan Selim Özçelik ile birlikte oylarını kullanacakları 1032 numaralı oy sandığının bulunduğu odaya girdiler. Vatandaşların oylarını kullanmasını bekleyen Özçelik daha sonra  ilk olarak büyük oğlu Osman ve eşinin oy kullanmasını bekledi. Kendisi de oyunu kullandıktan sonra bu kez sandığa hep birlikte oylarını atarak işlemi sonlandırdılar.

Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, kendisini takip eden basın mensuplarına açıklamalar için bahçeye çıktı. Kısa süreli bir seçim kampanyasının ardından sakin ve güneşli bir havada demokrasimiz için vatandaşlarımız oylarını kullanmaktadır. Önceki yıllara da olduğu gibi Burdur genelinde vatandaşın seçimlere katılım oranının yüksek olacağını ve Burdur seçimlere katılım oranı açısından 81 il içinde en yüksek katılım oranına ulaşacaktır. Hatta Türkiye genelinde ilk üç il arasında yer alacağına inanıyorum. Dileğimiz seçimlerin bir bayram ve dostluk havası içinde sonuçlanmasıdır.

                                             ENGELLİ VATANDAŞ OYUNU SANDIKTA KULLANDI

Burdur da Türk Hava Kurumu İlköğretim Okulu içindeki 1031 nolu sandığa yakınlarının yardımı ile geldi. Yürüme zorluğu çekmesine karşılık 82 yaşında olan Ömer Candan Sandık görevlilerinin yardımları ile yürüteç ile birlikte girdikten sonra yine sandığın başına gelerek 2018 24 Haziran Milletvekili yenileme ve Cumhurbaşkanı seçimlerinde görevini yerine getirdi. 82 yaşında ve zor yürümesine karşılık yakınları ile birlikte oyunu kullandıktan sonra yine geldiği gibi okuldan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.