ŞEHİT AKİF ATAY’IN İSMİ PARKTA YAŞATILACAK

YAŞAM 21.07.2016 - 11:21, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3696+ kez okundu.
 

ŞEHİT AKİF ATAY’IN İSMİ PARKTA YAŞATILACAK

Başkan Ercengiz, Darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığı’na düzenlenen saldırıda şehit olan özel harekat polisi Akif Altay’ın ismini parkta yaşatacak.
Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığı’na düzenlenen saldırıda şehit olan özel harekat polisi Akif Altay’ın ismi parka verilecek. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, şehit özel harekat polisi Akif Altay’ın isminin parka verilmesi için konuyu belediye meclisine taşıyor. Belediye Meclis Toplantısında, şehit özel harekat polisi Akif Altay’ın isminin Özgür Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Trafik Eğitim Parkına verilmesi görüşülecek. Mecliste; trafik eğitim parkına “Şehit Polis Akif Altay Demokrasi Parkı” isminin verilmesi için karar alınacak. Burdurlu şehitlerimize sahip çıktıkları ve bundan sonra da sahip çıkacaklarını belirten Başkan Ercengiz, “Hain planın ortaya çıkarılmasında ve demokrasimize sahip çıkmak adına gözünü bile kırpmadan canını veren yiğitlerimizi bizden sonraki nesillere duyurmak adına şehitlerimizin isimlerini ölümsüzleştireceğiz. Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum” diye konuştu. 
Başkan Ercengiz, Darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığı’na düzenlenen saldırıda şehit olan özel harekat polisi Akif Altay’ın ismini parkta yaşatacak.

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığı’na düzenlenen saldırıda şehit olan özel harekat polisi Akif Altay’ın ismi parka verilecek. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, şehit özel harekat polisi Akif Altay’ın isminin parka verilmesi için konuyu belediye meclisine taşıyor.

Belediye Meclis Toplantısında, şehit özel harekat polisi Akif Altay’ın isminin Özgür Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Trafik Eğitim Parkına verilmesi görüşülecek. Mecliste; trafik eğitim parkına “Şehit Polis Akif Altay Demokrasi Parkı” isminin verilmesi için karar alınacak.

Burdurlu şehitlerimize sahip çıktıkları ve bundan sonra da sahip çıkacaklarını belirten Başkan Ercengiz, “Hain planın ortaya çıkarılmasında ve demokrasimize sahip çıkmak adına gözünü bile kırpmadan canını veren yiğitlerimizi bizden sonraki nesillere duyurmak adına şehitlerimizin isimlerini ölümsüzleştireceğiz. Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.