ŞEHİT KADIN PİLOT “AYFER GÖK PARKI” YENİLENDİ.

KÜLTÜR 11.05.2016 - 12:51, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3826+ kez okundu.
 

ŞEHİT KADIN PİLOT “AYFER GÖK PARKI” YENİLENDİ.

Bucak Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar sonucu Türkiye’nin ilk Şehit kadın pilotu Ayfer Gök Parkı’ndaki Restorasyon çalışmaları tamamlandı.
Türkiye’nin ilk kadın pilotu Şehit Ayfer Gök’ün evinin önünde bulunan ve anısına kendi ismi verilen ancak uzun yıllardır atıl ve kullanışlı olmayan Park Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu yenilendi Parkta bugüne kadar yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Şehit Ayfer Gök Parkı’nda yaptığımız Restorasyon çalışmalarımız tamamlandı. Parkımıza şehidimize yakışır uçak temalı oyun grupları monte ettik. Park tabanını kauçukla kapladık. Yine bu parkımıza mini futbol sahası yaparak etrafını tel örgü ile çevirdik.”dedi. Başkan Mutlu, açıklamasının devamında “Şehit Ayfer Gök Parkı’nın içerisinde bulunan çeşmemizi yeniledik. Park etrafını tel örgü ile çevirdik. Bu alanda Otomatik sulama ve sert zemin  çalışması gerçekleştirdik.  Yıllardır kötü bir halde çocuklarımızın kaçamak olarak kullandığı bu parkımızı artık çocuklarımız ve aileleri için modern bir eğlence alanına dönüştürdük. ”dedi.  
Bucak Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar sonucu Türkiye’nin ilk Şehit kadın pilotu Ayfer Gök Parkı’ndaki Restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Türkiye’nin ilk kadın pilotu Şehit Ayfer Gök’ün evinin önünde bulunan ve anısına kendi ismi verilen ancak uzun yıllardır atıl ve kullanışlı olmayan Park Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu yenilendi

Parkta bugüne kadar yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Şehit Ayfer Gök Parkı’nda yaptığımız Restorasyon çalışmalarımız tamamlandı. Parkımıza şehidimize yakışır uçak temalı oyun grupları monte ettik. Park tabanını kauçukla kapladık. Yine bu parkımıza mini futbol sahası yaparak etrafını tel örgü ile çevirdik.”dedi.

Başkan Mutlu, açıklamasının devamında “Şehit Ayfer Gök Parkı’nın içerisinde bulunan çeşmemizi yeniledik. Park etrafını tel örgü ile çevirdik. Bu alanda Otomatik sulama ve sert zemin  çalışması gerçekleştirdik.  Yıllardır kötü bir halde çocuklarımızın kaçamak olarak kullandığı bu parkımızı artık çocuklarımız ve aileleri için modern bir eğlence alanına dönüştürdük. ”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.