ŞEHİT PİLOT TEĞMEN SİYASİ OBZE DEĞİLDİR. KATILMAYANLARI KINIYORUZ

GÜNDEM 07.12.2019 - 17:22, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2363+ kez okundu.
 

ŞEHİT PİLOT TEĞMEN SİYASİ OBZE DEĞİLDİR. KATILMAYANLARI KINIYORUZ

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, yazılı bir açıklamada bulunarak. Türkiye’nin ve Bucak ilçemizin ilk kadın pilot şehidimiz için yapılan törene katılmayanları kınıyorum.
İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, yazılı bir açıklamada bulunarak Türkiye’nin ilk kadın pilot şehidi Ayfer Gök anısına Burdur’da yapılan kavşak açılışına katılmayan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve iktidar partisi yöneticilerini eleştirdi. Başkan Sönmez açıklamasında “Türkiye'nin ilk şehit kadın pilotu Teğmen Ayfer Gök'ün isminin yaşatılması için Burdur Belediyesi tarafından alınan F-4 Fantom uçağı ve uçağın konulduğu kavşak açılışı için partimizin yönetim kurulu üyeleri il Genel Meclis Üyesi ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Burdur’da yerimizi aldık. Şehidimizi tekrar rahmet ve minnetle anıyoruz. Her ne kadar Şehidimizin isminin Burdur Belediyesi tarafından kavşağa verilmiş olsa da temelinde BUCAKLI olan şehidimizin isminin verildiği bu açılışa Bucak Belediye Başkanı Sayın Emrullah Ünal'ın gelmesi ve şehidimizin anısına sahip çıkması gerekirdi. Şehitlerimiz konusunda her zaman nasıl birlik ve beraberlik ile hareket ediyorsak bugün de Bucaklı şehidimiz için yapılan bu törene özellikle ilçemizin Belediye Başkanının katılmayışı bizleri derinden üzmüştür. İktidar partisine mensup üyelerin şehitlerimize sahip çıkma anlayışı bu olsa gerek, bu törene katılmayarak şehidimizin ailesini de üzmüştür. Ayrıca Burdur Valisi veya Valilik adına törene katılmayanları da gözler tören alanın da aramıştır. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’ın ve İktidar Partisi yöneticilerinin törene katılmayışını esefle kınıyor, bu olayı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz ”AYRICA ŞEHİTLERİMİZ HİÇBİR SİYASİ PARTİNİN ÇIKAR ARGUMANI OLAMAZ, ŞEHİTLER ÜZERİNDEN SİYASET YAPMAK YANLIŞTIR, BİZİM AMACIMIZDA BU DEĞİLDİR SADECE BUCAK BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH ÜNAL'A SİTEMİMİZDİR.' Büyük bir nezaket örneği gösteren Burdur Belediye Başkanımız Sayın Ali Orkun Ercengize ve Burdur Belediye Meclis üyelerine Bucaklılar adına teşekkür ederim. ifadelerini kullandı.  
İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, yazılı bir açıklamada bulunarak. Türkiye’nin ve Bucak ilçemizin ilk kadın pilot şehidimiz için yapılan törene katılmayanları kınıyorum.

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, yazılı bir açıklamada bulunarak Türkiye’nin ilk kadın pilot şehidi Ayfer Gök anısına Burdur’da yapılan kavşak açılışına katılmayan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve iktidar partisi yöneticilerini eleştirdi.

Başkan Sönmez açıklamasında “Türkiye'nin ilk şehit kadın pilotu Teğmen Ayfer Gök'ün isminin yaşatılması için Burdur Belediyesi tarafından alınan F-4 Fantom uçağı ve uçağın konulduğu kavşak açılışı için partimizin yönetim kurulu üyeleri il Genel Meclis Üyesi ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Burdur’da yerimizi aldık. Şehidimizi tekrar rahmet ve minnetle anıyoruz. Her ne kadar Şehidimizin isminin Burdur Belediyesi tarafından kavşağa verilmiş olsa da temelinde

BUCAKLI olan şehidimizin isminin verildiği bu açılışa Bucak Belediye Başkanı Sayın Emrullah Ünal'ın gelmesi ve şehidimizin anısına sahip çıkması gerekirdi. Şehitlerimiz konusunda her zaman nasıl birlik ve beraberlik ile hareket ediyorsak bugün de Bucaklı şehidimiz için yapılan bu törene özellikle ilçemizin Belediye Başkanının katılmayışı bizleri derinden üzmüştür. İktidar partisine mensup üyelerin şehitlerimize sahip çıkma anlayışı bu olsa gerek, bu törene katılmayarak şehidimizin ailesini de üzmüştür. Ayrıca Burdur Valisi veya Valilik adına törene katılmayanları da gözler tören alanın da aramıştır. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’ın ve İktidar Partisi yöneticilerinin törene katılmayışını esefle kınıyor, bu olayı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz ”AYRICA ŞEHİTLERİMİZ HİÇBİR SİYASİ PARTİNİN ÇIKAR ARGUMANI OLAMAZ, ŞEHİTLER ÜZERİNDEN SİYASET YAPMAK YANLIŞTIR, BİZİM AMACIMIZDA BU DEĞİLDİR SADECE BUCAK BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH ÜNAL'A SİTEMİMİZDİR.' Büyük bir nezaket örneği gösteren Burdur Belediye Başkanımız Sayın Ali Orkun Ercengize ve Burdur Belediye Meclis üyelerine Bucaklılar adına teşekkür ederim. ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.