ŞEHİT POLİS MEMURU ALİ UĞUR ADINA DÜZENLENEN KÜTÜPHANE AÇILIŞI YAPILDI

KÜLTÜR 25.11.2016 - 09:35, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2161+ kez okundu.
 

ŞEHİT POLİS MEMURU ALİ UĞUR ADINA DÜZENLENEN KÜTÜPHANE AÇILIŞI YAPILDI

Vali Şerif Yılmaz, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) ‘Geleceğiniz Geleceğimizdir’ projesi kapsamında, İstiklal Ortaokulunda tefrişi yapılan Kütüphanenin açılış programına katıldı.
Burdur Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen proje, 2 Mart 2016 tarihinde imzalanan protokol ile başlamıştı.  Projenin son ayağı olan İstiklal Ortaokulunda teşrifi yapılan ve kütüphane olarak öğrencilerin hizmetine kazandırılan Şehit Polis Memuru Mehmet Ali Uğur Kütüphanesinin açılışı bugün düzenlenen törenle gerçekleşti.     İstiklal Ortaokulundaki Kütüphanenin açılışına başta Vali Şerif Yılmaz olmak üzere, Baro Başkanı Ramazan Gedik, Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdür V. Ozan Gün, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı,  Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Başgül, Siyasi Parti İl Başkanları, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, daire müdürleri,  Şehit Mehmet Ali Uğur’un babası Ali Uğur, öğretmen ve öğrenciler katıldı.     Burdurlu Şehidimiz Mehmet Ali Uğur 2013 yılında, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü kadrosu Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü motorize ekiplerde görevini ifa ederken geçirdiği trafik kazasında şehit olmuştu.     Şehidimizin isminin verildiği Kütüphanenin açılış töreninde Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Vali Yılmaz, Şehit Babası Uğur ve protokol üyeleri tarafından Şehit Polis Memuru Mehmet Ali Uğur Kütüphanesinin açılışı yapıldı.       Vali Yılmaz, açılışı gerçekleşen kütüphaneyi inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Kütüphane açılışı sırasında İstiklal Ortaokulu Öğretmenleri ve öğrencileri ile de sohbet eden Vali Yılmaz kütüphanenin hayırlı olmasını diledi. Öğrencilere ders çalışmaları ve kitap okumaları yönünde öğüt veren Vali Yılmaz, bu ülkenin geleceği için okumalarının gerektiğini dile getirdi. Öğretmenlerinde 24 kasım Öğretmen Gününü kutlayan Vali Yılmaz Kütüphane açılışı sonrası okuldan ayrıldı.       Vali Yılmaz, Şehit Mehmet Ali Uğur Kütüphanesi açılışı sonrası Yeşil Tepede bulunan Şehitlik Anıtında ve daha sonra restorasyonu tamamlanmak üzere olan Hacı Rahmi Sultan Hazretleri Türbesinde incelemelerde bulundu.  
Vali Şerif Yılmaz, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) ‘Geleceğiniz Geleceğimizdir’ projesi kapsamında, İstiklal Ortaokulunda tefrişi yapılan Kütüphanenin açılış programına katıldı.

Burdur Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen proje, 2 Mart 2016 tarihinde imzalanan protokol ile başlamıştı.  Projenin son ayağı olan İstiklal Ortaokulunda teşrifi yapılan ve kütüphane olarak öğrencilerin hizmetine kazandırılan Şehit Polis Memuru Mehmet Ali Uğur Kütüphanesinin açılışı bugün düzenlenen törenle gerçekleşti.

 

 

İstiklal Ortaokulundaki Kütüphanenin açılışına başta Vali Şerif Yılmaz olmak üzere, Baro Başkanı Ramazan Gedik, Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdür V. Ozan Gün, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı,  Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Başgül, Siyasi Parti İl Başkanları, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, daire müdürleri,  Şehit Mehmet Ali Uğur’un babası Ali Uğur, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

 

Burdurlu Şehidimiz Mehmet Ali Uğur 2013 yılında, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü kadrosu Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü motorize ekiplerde görevini ifa ederken geçirdiği trafik kazasında şehit olmuştu.

 

 

Şehidimizin isminin verildiği Kütüphanenin açılış töreninde Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Vali Yılmaz, Şehit Babası Uğur ve protokol üyeleri tarafından Şehit Polis Memuru Mehmet Ali Uğur Kütüphanesinin açılışı yapıldı.

 

 

 

Vali Yılmaz, açılışı gerçekleşen kütüphaneyi inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Kütüphane açılışı sırasında İstiklal Ortaokulu Öğretmenleri ve öğrencileri ile de sohbet eden Vali Yılmaz kütüphanenin hayırlı olmasını diledi. Öğrencilere ders çalışmaları ve kitap okumaları yönünde öğüt veren Vali Yılmaz, bu ülkenin geleceği için okumalarının gerektiğini dile getirdi. Öğretmenlerinde 24 kasım Öğretmen Gününü kutlayan Vali Yılmaz Kütüphane açılışı sonrası okuldan ayrıldı.

 

 

 

Vali Yılmaz, Şehit Mehmet Ali Uğur Kütüphanesi açılışı sonrası Yeşil Tepede bulunan Şehitlik Anıtında ve daha sonra restorasyonu tamamlanmak üzere olan Hacı Rahmi Sultan Hazretleri Türbesinde incelemelerde bulundu.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.