ŞEHİT POLİS MEMURU İÇİN KÖYÜNDE MEVLİT OKUNDU.

YAŞAM 28.08.2016 - 15:07, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4306+ kez okundu.
 

ŞEHİT POLİS MEMURU İÇİN KÖYÜNDE MEVLİT OKUNDU.

Vali Şerif Yılmaz, Şehit Özel Harekat Polis Memuru Akif Altay için memleketi Çeltikçi Güvenli Köyünde düzenlenen mevlit programına katıldı.
15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütü mensubu hainler tarafından yapılmaya çalışılan darbe girişimi sırasında, geçici olarak görev yaptığı Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan hain saldırıda Şehit olan Polis Memuru Akif Altay için Çeltikçi Güvenli Köyünde mevlit okutuldu.   Şehidimizin köyünde düzenlenen Mevlid programına Vali Şerif Yılmaz, Burdur Milletvekilleri Reşat Petek, Mehmet Göker, Çelitkiçi Kaymakamı Ahmet Tahsin Onat, Bucak Kaymakamı İsmail Bayata, Çavdır Kaymakam V. Abdullah Şahin, İl Jandarma Komutanı J. Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Genel Sekreter Servet Olpak, AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu, Siyasi ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, şehidimizin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.   Güvenli köyünde kılınan öğle namazının ardından, Mevlit programına katılan Vali Yılmaz burada Şehit Akif Altay'ın annesi, eşi ve çocuklarına tekrar başsağlığı dileklerini iletti.   Okul bahçesinde düzenlenen Mevlit programında Kur-an'ı Kerim okunarak, dualar yapıldı. Yapılan duaların ardından misafirlere yemek ikram edildi.   Vali Yılmaz, mevlit sonrası köyden ayrılmadan, köydeki öğrencilerin taşımalı eğitimden faydalanmaları dolayısıyla boş olarak bekleyen okul binasını da gezerek, binanın boş olarak beklemektense, çok amaçlı salon olarak kullanılabileceğini belirterek ilgili kurum amirlerine konuyla ilgili çalışma yapmaları talimatını verdi.  
Vali Şerif Yılmaz, Şehit Özel Harekat Polis Memuru Akif Altay için memleketi Çeltikçi Güvenli Köyünde düzenlenen mevlit programına katıldı.

15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütü mensubu hainler tarafından yapılmaya çalışılan darbe girişimi sırasında, geçici olarak görev yaptığı Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan hain saldırıda Şehit olan Polis Memuru Akif Altay için Çeltikçi Güvenli Köyünde mevlit okutuldu.

 

Şehidimizin köyünde düzenlenen Mevlid programına Vali Şerif Yılmaz, Burdur Milletvekilleri Reşat Petek, Mehmet Göker, Çelitkiçi Kaymakamı Ahmet Tahsin Onat, Bucak Kaymakamı İsmail Bayata, Çavdır Kaymakam V. Abdullah Şahin, İl Jandarma Komutanı J. Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Genel Sekreter Servet Olpak, AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu, Siyasi ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, şehidimizin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Güvenli köyünde kılınan öğle namazının ardından, Mevlit programına katılan Vali Yılmaz burada Şehit Akif Altay'ın annesi, eşi ve çocuklarına tekrar başsağlığı dileklerini iletti.

 

Okul bahçesinde düzenlenen Mevlit programında Kur-an'ı Kerim okunarak, dualar yapıldı. Yapılan duaların ardından misafirlere yemek ikram edildi.

 

Vali Yılmaz, mevlit sonrası köyden ayrılmadan, köydeki öğrencilerin taşımalı eğitimden faydalanmaları dolayısıyla boş olarak bekleyen okul binasını da gezerek, binanın boş olarak beklemektense, çok amaçlı salon olarak kullanılabileceğini belirterek ilgili kurum amirlerine konuyla ilgili çalışma yapmaları talimatını verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.