ŞEKER FABRİKASI YENİ MÜDÜRÜ VALİ ŞILDAK’I ZİYARET ETTİ

EKONOMİ 03.10.2018 - 11:54, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2616+ kez okundu.
 

ŞEKER FABRİKASI YENİ MÜDÜRÜ VALİ ŞILDAK’I ZİYARET ETTİ

Burdur Şeker Fabrikası Müdürü Sezai Doğan ve MAKÜ-BAKA Teknokent Müdürü Gökhan Yılmaz’ı kabul etti.
Özelleştirme İdaresi tarafından 26.04.2018 Tarihinde saat 16.30'da açılan ihale ile  “Erser-Sterk, Erser Grup- Sterk Plastik Ortak Girişim Grubu 487 milyon lira ile kazandı. Ancak ihaleyi kazanan konsorsiyum çeşitli tarihlerde Burdur’a “Şeker Fabrikasına” gelerek incelemelerde bulunduğu halde ihale şartnamesinde yerine getirmesi gereken şarları getirmediği gibi süre isteyerek zaman kazanmaya çalıştığı iddia edilmektedir.               ÖZELLEŞTİRİLEN ŞEKER FABRİKASINA YENİ MÜDÜR ATANDI   Burdur Valisi Hasan Şıldak’ı makamında ziyaret eden Burdur Şeker Fabrikası Yeni Müdürü Sezai Doğan makamda bir süre görüştüğü Valimize yeni kampanya dönemi hakkında bilgi verdi. 14 şeker fabrikası ile birlikte özelleştirme kapsamında bulunan ve ihale ile özelleştirilen “Burdur Şeker Fabrikasına” yeni Müdür atanması ise kamuoyunda şaşkınlıkla karşılandı.    Burdur Şeker Fabrikası’nı Özelleştirme İdaresinden ihale yoluyla satın alan firma ise Özelleştirme İdaresi’nden aldığı ilk altı ayın sonunda ödeme sorunlarını çözemediği gerekçesi ile ikinci altı aylık süreyi aldığı, ise Şeker Fabrikası yetkililerinden öğrenildi. 20018- 2019 dönemi şeker üretiminin “Şeker Şirketi” tarafından yürütüleceği kesinlik kazandı. İhaleyi kazanan “Erser-Sterk, Korsorsiyumu ise ihale sonucunda ödemesi gereken ilk taksit konusunda ayak sürüyerek süre istemektedir. Burdur Valisi, Hasan Şıldak yeni atanan Fabrika Müdürü Doğan’a yeni kampanya dönemi için başarılar dilerken, yeni kampanya döneminin Burdur ve bölge çiftçisine hayırlı olmasını diledi.                            VALİ ŞILDAK TEKNOKENT HAKKINDA BİLGİ ALDI   Burdur valisi Hasan Şıldak, gün içinde MAKÜ-BAKA Teknokent Genel Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Gökhan Yılmaz beraberinde Teknokent Genel Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Veli Sipahi ve  Öğr. Gör. Nilgün Şengöz’le birlikte Valimizi makamında ziyaret ettiler.  Ziyarette Genel Müdür Gökhan Yılmaz ve beraberinde yer alan Sipahi ve Şengöz, MAKÜ – BAKA Teknokent’in çalışmaları ile ilgili Vali Hasan Şıldak’a bilgi verdiler.  
Burdur Şeker Fabrikası Müdürü Sezai Doğan ve MAKÜ-BAKA Teknokent Müdürü Gökhan Yılmaz’ı kabul etti.

Özelleştirme İdaresi tarafından 26.04.2018 Tarihinde saat 16.30'da açılan ihale ile  “Erser-Sterk, Erser Grup- Sterk Plastik Ortak Girişim Grubu 487 milyon lira ile kazandı. Ancak ihaleyi kazanan konsorsiyum çeşitli tarihlerde Burdur’a “Şeker Fabrikasına” gelerek incelemelerde bulunduğu halde ihale şartnamesinde yerine getirmesi gereken şarları getirmediği gibi süre isteyerek zaman kazanmaya çalıştığı iddia edilmektedir.   

           ÖZELLEŞTİRİLEN ŞEKER FABRİKASINA YENİ MÜDÜR ATANDI  

Burdur Valisi Hasan Şıldak’ı makamında ziyaret eden Burdur Şeker Fabrikası Yeni Müdürü Sezai Doğan makamda bir süre görüştüğü Valimize yeni kampanya dönemi hakkında bilgi verdi. 14 şeker fabrikası ile birlikte özelleştirme kapsamında bulunan ve ihale ile özelleştirilen “Burdur Şeker Fabrikasına” yeni Müdür atanması ise kamuoyunda şaşkınlıkla karşılandı.   

Burdur Şeker Fabrikası’nı Özelleştirme İdaresinden ihale yoluyla satın alan firma ise Özelleştirme İdaresi’nden aldığı ilk altı ayın sonunda ödeme sorunlarını çözemediği gerekçesi ile ikinci altı aylık süreyi aldığı, ise Şeker Fabrikası yetkililerinden öğrenildi. 20018- 2019 dönemi şeker üretiminin “Şeker Şirketi” tarafından yürütüleceği kesinlik kazandı. İhaleyi kazanan “Erser-Sterk, Korsorsiyumu ise ihale sonucunda ödemesi gereken ilk taksit konusunda ayak sürüyerek süre istemektedir. Burdur Valisi, Hasan Şıldak yeni atanan Fabrika Müdürü Doğan’a yeni kampanya dönemi için başarılar dilerken, yeni kampanya döneminin Burdur ve bölge çiftçisine hayırlı olmasını diledi.

                           VALİ ŞILDAK TEKNOKENT HAKKINDA BİLGİ ALDI  

Burdur valisi Hasan Şıldak, gün içinde MAKÜ-BAKA Teknokent Genel Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Gökhan Yılmaz beraberinde Teknokent Genel Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Veli Sipahi ve  Öğr. Gör. Nilgün Şengöz’le birlikte Valimizi makamında ziyaret ettiler. 

Ziyarette Genel Müdür Gökhan Yılmaz ve beraberinde yer alan Sipahi ve Şengöz, MAKÜ – BAKA Teknokent’in çalışmaları ile ilgili Vali Hasan Şıldak’a bilgi verdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.