SESSİZLİĞİNİ BOZDU

KÜLTÜR 07.01.2020 - 12:14, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3018+ kez okundu.
 

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Yazdığı birbirinden güzel şiirleriyle okurlarının gönlünde taht kuran Sessiz kadın lakaplı genç şair Leytun Kaplan ‘Camdan Gökyüzü ‘adlı Şiir kitabını piyasaya çıkardı.
Almanya’da yaşayan güzel şair Leftun Kaplan,180 şiirden oluşan kitabından elde edeceği tüm geliri Lösemili Çocuklara bağışlayacağını söyledi. Kitabında yer alan ‘Mucize Sessizlik ’isimli şiirine klip çekeceğini dile getiren Kaplan, ’Bu şiirimin klibini hem Almanya’da, hem de Türkiye’de çekeceğim. Klibi kendim seslendireceğim’ diyor. Bugün ülkemiz de birçok konuda kitap yazılmakta; Ancak insanımızın teknolojiyi istenildiği şekilde kullanmamasından dolayı kitap okuma yerine pratikte bilgiyi nasıl elde edebilirim düşüncesinden kaynaklanan tembelliği seçtiği açıktır. İster şiir yazın ister kitap yazın birçok kütüphanede kitapların yerine artık bir bütüncül olarak raflarda CD şeklinde materyaller yer almaktadır. Öte yandan birçok yazar ve şair günümüzde hit olmuş konular hakkında eser çıkarmaya ve satışından elde edeceği bir mantık üzerinde çaba göstermektedir. Leytun Kaplan şiir kitabını hiçbir zaman ticari kaygı ile yazarak okuyucularının hizmetine sunmadığını söyledi.      
Yazdığı birbirinden güzel şiirleriyle okurlarının gönlünde taht kuran Sessiz kadın lakaplı genç şair Leytun Kaplan ‘Camdan Gökyüzü ‘adlı Şiir kitabını piyasaya çıkardı.

Almanya’da yaşayan güzel şair Leftun Kaplan,180 şiirden oluşan kitabından elde edeceği tüm geliri Lösemili Çocuklara bağışlayacağını söyledi. Kitabında yer alan ‘Mucize Sessizlik ’isimli şiirine klip çekeceğini dile getiren Kaplan, ’Bu şiirimin klibini hem Almanya’da, hem de Türkiye’de çekeceğim. Klibi kendim seslendireceğim’ diyor.

Bugün ülkemiz de birçok konuda kitap yazılmakta; Ancak insanımızın teknolojiyi istenildiği şekilde kullanmamasından dolayı kitap okuma yerine pratikte bilgiyi nasıl elde edebilirim düşüncesinden kaynaklanan tembelliği seçtiği açıktır. İster şiir yazın ister kitap yazın birçok kütüphanede kitapların yerine artık bir bütüncül olarak raflarda CD şeklinde materyaller yer almaktadır. Öte yandan birçok yazar ve şair günümüzde hit olmuş konular hakkında eser çıkarmaya ve satışından elde edeceği bir mantık üzerinde çaba göstermektedir. Leytun Kaplan şiir kitabını hiçbir zaman ticari kaygı ile yazarak okuyucularının hizmetine sunmadığını söyledi.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.