SEVGİLİLER GÜNÜ'NÜ SERENLER TEPESİNDE KUTLADILAR

DİĞER 15.02.2016 - 10:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4290+ kez okundu.
 

SEVGİLİLER GÜNÜ'NÜ SERENLER TEPESİNDE KUTLADILAR

Burdur’da “Sevgililer Günü’nü” Burdurlu THM Sanatçısı Ümmü Erbil’in eşliğinde Serenler tepesinde nezih bir ortamda kutladılar.
Burdur’da 14 Şubat Sevgililer günü kutlamaları büyük kentleri aratmadı. 14 Şubat 2016 “Sevgililer Günü” Akşamı İşletmeciliğini ise Varollar firmasının yaptığı Serenler tepesi tesislerinde, Burdurlu THM sanatçısı Ümmü Erbil’in sahne aldığı lokalde Burdurlu üst düzey bürokratlar ve iş adamları ile gençlerin bulunduğu nezih bir ortamda kutladılar.   Burdur Varollar Firması’nın sahibi Baki Varol’un işletmeciliğini yaptığı Burdur’un en seçkin mekanlarından biri olan Serenler tepesi tesislerindeki 14 Şubat sevgililer günü bir sürprize de ev sahipliği yaptı. Şeref Tolca isimli genç THM Sanatçısı Ümmü Erbil’e sevgilisine evlenme teklif edeceğini belirterek izin istedi. Genç sevgili sahneye sevgilisi ile birlikte gelerek sahne ortasında sevdiği kız Gülseren Türker’e yüzükle birlikte orada evlenme teklif ederek kendisine yüzüğü taktı.   Serenler Tepesi İşletmeciliğini yapan Varollar Firmasının Yönetim Kurulu Başkanı olan İş adamı Baki Varol, kendisinin uzun zaman Ticaret Borsa’sı Başkanlığı yaptığı dönemi hatırlatarak Burdur da bir misafirimiz geldiğinde o zaman ağırlayacak bir mekan nerede ise yoktu. Bunun yıllarca Burdur sıkıntılarını yaşadı. Bu benim işletmeciliğini bildiğim bir konu değildi ancak böyle bir fırsat doğduğunda firma olarak değerlendirdim. Sizleri memnun ve mesut gördüğüm içinde inanın mutluyum. Baki Varol ilk defa böyle mekan da sahne alan THM sanatçısı Ümmü Erbil’e tekrar gelme sözü vermesini istedi.        Burdur da 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sahne alan Burdur Tefennili THM sanatçısı Ümmü Erbil  kendisinin Burdurlu olduğunu ve herkes gibi memleketini sevdiğini buna karşılık ilk defa böyle bir lokalde sahne aldığını söyledi. Sanatçı olarak ikinci kasetinin yolda olduğunu belirterek “Burdur’u Seviyorum” isimli parçasına Burdur da mekanları kullanarak klip çekeceğini söyledi. Burdur’un türküler yönünden zengin olduğunu bunu birçok sanatçının değerlendirdiğini kendisinin de bu kervana katılacağını ifade etti.
Burdur’da “Sevgililer Günü’nü” Burdurlu THM Sanatçısı Ümmü Erbil’in eşliğinde Serenler tepesinde nezih bir ortamda kutladılar.

Burdur’da 14 Şubat Sevgililer günü kutlamaları büyük kentleri aratmadı. 14 Şubat 2016 “Sevgililer Günü” Akşamı İşletmeciliğini ise Varollar firmasının yaptığı Serenler tepesi tesislerinde, Burdurlu THM sanatçısı Ümmü Erbil’in sahne aldığı lokalde Burdurlu üst düzey bürokratlar ve iş adamları ile gençlerin bulunduğu nezih bir ortamda kutladılar.

 

Burdur Varollar Firması’nın sahibi Baki Varol’un işletmeciliğini yaptığı Burdur’un en seçkin mekanlarından biri olan Serenler tepesi tesislerindeki 14 Şubat sevgililer günü bir sürprize de ev sahipliği yaptı. Şeref Tolca isimli genç THM Sanatçısı Ümmü Erbil’e sevgilisine evlenme teklif edeceğini belirterek izin istedi. Genç sevgili sahneye sevgilisi ile birlikte gelerek sahne ortasında sevdiği kız Gülseren Türker’e yüzükle birlikte orada evlenme teklif ederek kendisine yüzüğü taktı.

 

Serenler Tepesi İşletmeciliğini yapan Varollar Firmasının Yönetim Kurulu Başkanı olan İş adamı Baki Varol, kendisinin uzun zaman Ticaret Borsa’sı Başkanlığı yaptığı dönemi hatırlatarak Burdur da bir misafirimiz geldiğinde o zaman ağırlayacak bir mekan nerede ise yoktu. Bunun yıllarca Burdur sıkıntılarını yaşadı. Bu benim işletmeciliğini bildiğim bir konu değildi ancak böyle bir fırsat doğduğunda firma olarak değerlendirdim. Sizleri memnun ve mesut gördüğüm içinde inanın mutluyum. Baki Varol ilk defa böyle mekan da sahne alan THM sanatçısı Ümmü Erbil’e tekrar gelme sözü vermesini istedi.

 

     Burdur da 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sahne alan Burdur Tefennili THM sanatçısı Ümmü Erbil  kendisinin Burdurlu olduğunu ve herkes gibi memleketini sevdiğini buna karşılık ilk defa böyle bir lokalde sahne aldığını söyledi. Sanatçı olarak ikinci kasetinin yolda olduğunu belirterek “Burdur’u Seviyorum” isimli parçasına Burdur da mekanları kullanarak klip çekeceğini söyledi. Burdur’un türküler yönünden zengin olduğunu bunu birçok sanatçının değerlendirdiğini kendisinin de bu kervana katılacağını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.