SEVGİLİLER GÜNÜNÜ OĞLUYLA KUTLADI

YAŞAM 15.02.2020 - 15:37, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3052+ kez okundu.
 

SEVGİLİLER GÜNÜNÜ OĞLUYLA KUTLADI

Ünlü oyuncu Derya Şen Akbacak, sevgililer gününü 2 yaşındaki oğlu Toprak Can Akbacak ile kutladı.
Derya Şen Akbacak, Oğlu dünyaya geldikten sonra hayata bakışının değiştiğini ifade eden usta oyuncu Derya Şen Akbacak, kanal 7 ekranlarındaki “Ayvaz Şef İle Mutfağım Şahane” isimli programla da artan reyting ivmesiyle başarıya koşuyor. Oğlunun dünyaya gelmesiyle birlikte işlerinde önemli gelişmeler yaşadığı vurgusunu yapan güzel oyuncu Derya Şen “Oğlum bereketiyle hayatıma girdi, Ayvaz şef işleri dolayısıyla yoğunluk yaşayınca bende sevgililer gününü oğlumla kutladım” dedi. Ünlü oyuncu Derya Şen Akbacak, toplumumuzda sevgi ve sevgili sözcüğündeki insanlığın yaşamında derin anlamı olmasına karşılık erkek ve kadın arasındaki ilişkilere dayandırılması yanlıştır. Sevgi sözcüğü sevdiğin kişi olarak anlamlandırılması daha doğru olur sanıyorum bu anlamlı günde ailenin bireyleri ve toplumun katmanları arasında olması gereken birleştiren bir çimentosu olduğuna inandığım yüce duygulardır
Ünlü oyuncu Derya Şen Akbacak, sevgililer gününü 2 yaşındaki oğlu Toprak Can Akbacak ile kutladı.

Derya Şen Akbacak, Oğlu dünyaya geldikten sonra hayata bakışının değiştiğini ifade eden usta oyuncu Derya Şen Akbacak, kanal 7 ekranlarındaki “Ayvaz Şef İle Mutfağım Şahane” isimli programla da artan reyting ivmesiyle başarıya koşuyor. Oğlunun dünyaya gelmesiyle birlikte işlerinde önemli gelişmeler yaşadığı vurgusunu yapan güzel oyuncu Derya Şen “Oğlum bereketiyle hayatıma girdi, Ayvaz şef işleri dolayısıyla yoğunluk yaşayınca bende sevgililer gününü oğlumla kutladım” dedi.

Ünlü oyuncu Derya Şen Akbacak, toplumumuzda sevgi ve sevgili sözcüğündeki insanlığın yaşamında derin anlamı olmasına karşılık erkek ve kadın arasındaki ilişkilere dayandırılması yanlıştır. Sevgi sözcüğü sevdiğin kişi olarak anlamlandırılması daha doğru olur sanıyorum bu anlamlı günde ailenin bireyleri ve toplumun katmanları arasında olması gereken birleştiren bir çimentosu olduğuna inandığım yüce duygulardır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.