SİLAH KAÇAKÇILARI JANDARMA’YA YAKALANDI

ASAYİŞ 15.06.2017 - 18:03, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3497+ kez okundu.
 

SİLAH KAÇAKÇILARI JANDARMA’YA YAKALANDI

Burdur İl Jandarma Komutanlığı istihbarat ekipleri ellerinde Ruhsatsız Av Tüfeği ve 7.65 kalibrelik tabanca bulunan 3 kişinin ev ve eklentilerinde ele geçirildi.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri, Burdur- Ağlasun İlçesi Sakarca Mahallesinde ikamet eden H.A, F.İ, E.Ö, isimli şahısların ellerinde ruhsatsız silahlar bulunduğu yönünde bilgi alınması üzerine Jandarma istihbarat ekipleri tarafından yapılan araştırmada bu silahları satmak için gerekli zemin aradıkları ortaya çıkarılmıştır. Ağlasun İlçesi Bakarca Mahallesinde geçtiğimiz Çarşamba günü H.A, F.İ, ve E.Ö, isimli şahısların ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda (3) adet 7.65 kalibrelik ruhsatsız tabanca (4) adet Ruhsatsız Av. Tüfeği ve bu silahlara ait (99)  adet av fişeği (11) adet 99. Mm tabanca mermisi  (16) adet 7.65 milimetre Tabanca mermisi (1) adet Asker kasaturası, (3) adet çalıntı olduğu değerlendirilen motosiklet ele geçirilmiştir, Cumhuriyet savcısının talimatı ile H. A, F.İ, ve E.Ö isimli şahıslar ifadelerinin alınmasının ardından mahkemeleri dışarıdan devam etmek üzere serbest bırakılmış ve ele geçirilen malzemelere el konulmuştur
Burdur İl Jandarma Komutanlığı istihbarat ekipleri ellerinde Ruhsatsız Av Tüfeği ve 7.65 kalibrelik tabanca bulunan 3 kişinin ev ve eklentilerinde ele geçirildi.

Burdur İl Jandarma Komutanlığı Ekipleri, Burdur- Ağlasun İlçesi Sakarca Mahallesinde ikamet eden H.A, F.İ, E.Ö, isimli şahısların ellerinde ruhsatsız silahlar bulunduğu yönünde bilgi alınması üzerine Jandarma istihbarat ekipleri tarafından yapılan araştırmada bu silahları satmak için gerekli zemin aradıkları ortaya çıkarılmıştır.

Ağlasun İlçesi Bakarca Mahallesinde geçtiğimiz Çarşamba günü H.A, F.İ, ve E.Ö, isimli şahısların ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda (3) adet 7.65 kalibrelik ruhsatsız tabanca (4) adet Ruhsatsız Av. Tüfeği ve bu silahlara ait (99)  adet av fişeği (11) adet 99. Mm tabanca mermisi  (16) adet 7.65 milimetre Tabanca mermisi (1) adet Asker kasaturası, (3) adet çalıntı olduğu değerlendirilen motosiklet ele geçirilmiştir,

Cumhuriyet savcısının talimatı ile H. A, F.İ, ve E.Ö isimli şahıslar ifadelerinin alınmasının ardından mahkemeleri dışarıdan devam etmek üzere serbest bırakılmış ve ele geçirilen malzemelere el konulmuştur

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.