SİLAH KAÇAKÇILARI VE UYUŞTURUCU BARONLARI KISKIVRAK YAKALANDI

ASAYİŞ 18.07.2018 - 12:19, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4015+ kez okundu.
 

SİLAH KAÇAKÇILARI VE UYUŞTURUCU BARONLARI KISKIVRAK YAKALANDI

Burdur İl Jandarma Komutanlığı personeli ve Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde tespit edilen 13 ayrı adrese yapılan eş zamanlı baskın sonucu silah kaçakçıları ve uyuşturucu baronları yakalandı.
Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde Burdur İl Jandarma Komutanlığı personeli tarafından "uyuşturucu madde ticareti" suçundan yürütülen teknik ve fiziki takibi soruşturma çerçevesinde, 17/07/2018 günü ilimizdeki 13 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda, muhtelif evsaf ve gramajda çok sayıda uyuşturucu madde ile 39 adet tabanca fişeği, 1 adet tarihi eser niteliğindeki sikke, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ile 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirilmiş ve yürütülen soruşturma kapsamında 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. Son günlerde Burdur İl Jandarma Komutanlığı ilgili birimi tarafından yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda silah tüccarları ve uyuşturucu satan torbacı tabir edilen kişiler ile bunları yönlendiren uyuşturucu baronları köşe bucak kaçmakta Jandarma ekipleri ise ısrarlı takiplerini sündürmektedir. Burdur Cumhuriyet Savcılığı ilgili birimlerinden edinilen bilgiler neticesinde ise şer yuvalarının dağıtılması ve gençlerimiz başta olmak üzere halkımızın zehirlenmesinin önüne geçilmesi için çalışmalar sürecektir Ayrıca meskün mahallerde bilhassa düğünlerde silah atılması ve ruhsatsız silah satıcıları başta olmak üzere kanunların suç saydığı fiilleri işleyenlerin peşine düşülerek engellenecektir. Burdur İl Jandarma Teşkilatı sorumluluk bölgelerinde Emniyet güçleri ise kendi sorumluluk bölgesinde bu gibi olayların önüne geçmek için azami gayret gösterecek ortaya çıkan asayiş olaylarına anında müdahale edecektir
Burdur İl Jandarma Komutanlığı personeli ve Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde tespit edilen 13 ayrı adrese yapılan eş zamanlı baskın sonucu silah kaçakçıları ve uyuşturucu baronları yakalandı.

Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde Burdur İl Jandarma Komutanlığı personeli tarafından "uyuşturucu madde ticareti" suçundan yürütülen teknik ve fiziki takibi soruşturma çerçevesinde, 17/07/2018 günü ilimizdeki 13 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda, muhtelif evsaf ve gramajda çok sayıda uyuşturucu madde ile 39 adet tabanca fişeği, 1 adet tarihi eser niteliğindeki sikke, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ile 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirilmiş ve yürütülen soruşturma kapsamında 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Son günlerde Burdur İl Jandarma Komutanlığı ilgili birimi tarafından yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda silah tüccarları ve uyuşturucu satan torbacı tabir edilen kişiler ile bunları yönlendiren uyuşturucu baronları köşe bucak kaçmakta Jandarma ekipleri ise ısrarlı takiplerini sündürmektedir. Burdur Cumhuriyet Savcılığı ilgili birimlerinden edinilen bilgiler neticesinde ise şer yuvalarının dağıtılması ve gençlerimiz başta olmak üzere halkımızın zehirlenmesinin önüne geçilmesi için çalışmalar sürecektir

Ayrıca meskün mahallerde bilhassa düğünlerde silah atılması ve ruhsatsız silah satıcıları başta olmak üzere kanunların suç saydığı fiilleri işleyenlerin peşine düşülerek engellenecektir. Burdur İl Jandarma Teşkilatı sorumluluk bölgelerinde Emniyet güçleri ise kendi sorumluluk bölgesinde bu gibi olayların önüne geçmek için azami gayret gösterecek ortaya çıkan asayiş olaylarına anında müdahale edecektir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.