SİNGAPUR DIŞİŞLERİ BAKANI’NDAN BAŞKAN TÜREL’E ZİYARET

DÜNYA 07.10.2016 - 16:02, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2235+ kez okundu.
 

SİNGAPUR DIŞİŞLERİ BAKANI’NDAN BAŞKAN TÜREL’E ZİYARET

Antalya'da bulunan Singapur Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Vivian Balakrishnan ve heyeti Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret etti.
Antalya'ya gelmekten memnun olduğunu dile getiren Singapur Dışişleri Bakanı Vivian Balakrishnan, gösterdikleri misafirperverlik için Başkan Türel'e teşekkür etti. Bakan Balakrishnan Antalya'yı çok beğendiğini belirtti. Vivian Balakrishnan, tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra Antalya’da su probleminin olmadığını gördüğünü belirterek, Antalya'nın birçok olanakları olduğunu söyledi. Antalya’ nın vizyon projeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Bakan Vivian Balakrishnan'ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Türel, Bakan Balakrishnan'a vizyon projelerini anlattı. Antalya'yı şaha kaldıracak projeler hakkında bilgi veren Türel, Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Konyaaltı Sahil Projesi ve film platosunun Türkiye'nin önemli projeleri arasında yer aldığını söyledi. Sosyal projelere de önem verdiklerini ifade eden Başkan Türel, Türkiye'nin en büyük özel eğitim ve rehabilitasyon merkezini yaptıklarını belirtti. Türkiye'nin turizm başkenti olduğunu vurgulayan Türel, Antalya'ya gelen turistlerin ortalama 10 gün kaldığını ifade etti
Antalya'da bulunan Singapur Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Vivian Balakrishnan ve heyeti Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret etti.

Antalya'ya gelmekten memnun olduğunu dile getiren Singapur Dışişleri Bakanı Vivian Balakrishnan, gösterdikleri misafirperverlik için Başkan Türel'e teşekkür etti. Bakan Balakrishnan Antalya'yı çok beğendiğini belirtti. Vivian Balakrishnan, tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra Antalya’da su probleminin olmadığını gördüğünü belirterek, Antalya'nın birçok olanakları olduğunu söyledi.

Antalya’ nın vizyon projeleri

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Bakan Vivian Balakrishnan'ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Türel, Bakan Balakrishnan'a vizyon projelerini anlattı. Antalya'yı şaha kaldıracak projeler hakkında bilgi veren Türel, Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Konyaaltı Sahil Projesi ve film platosunun Türkiye'nin önemli projeleri arasında yer aldığını söyledi. Sosyal projelere de önem verdiklerini ifade eden Başkan Türel, Türkiye'nin en büyük özel eğitim ve rehabilitasyon merkezini yaptıklarını belirtti. Türkiye'nin turizm başkenti olduğunu vurgulayan Türel, Antalya'ya gelen turistlerin ortalama 10 gün kaldığını ifade etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.