SİYASETTE SOSYAL MEDYA MESAJLARI GÜNDEMİ BELİRLİYOR

YAŞAM 22.12.2018 - 16:44, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2294+ kez okundu.
 

SİYASETTE SOSYAL MEDYA MESAJLARI GÜNDEMİ BELİRLİYOR

Burdur Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz sosyal medya hesabı Twitter üzerinden, Burdur AK Parti Burdur Milletvekilimiz Bayram Özçelik'e yanıt verdi.
BOŞ SÖZLER DEĞİL VATANDAŞIN DERDİNİ DİNLİYORUZ Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, gün içinde Twitter’den siyasi olarak kendi için yazdığı cümlelere "Vekilim top yekun beni polemiğe çekmeye çalışıyorsunuz ama tek bir cevap yazıp bu konuyu kapatacağım; Bizimle sizin aranızdaki farkımız şu ki biz sağdan soldan makine dinlenmemek için yatırım yaptık ve Belediye olarak da süremiz içinde işin başındaki Belediye Başkanı olarak partizan bir kimlikle iş yapmıyoruz, halkın sorunlarına bir nebze de olsa merhem olmaya çözüm bulmaya çalışıyorum. Halkın geçim derdi içinde olduğunu görüp bununla dertleniyorum.   Belediye olarak sorumluluğumuzun gereğini yerine getirmek için tatil olmasına karşılık bugün halk günü yapıyorum. Bana gelen vatandaş işsizlikten ekonomiden dertli. Elbette kentimize devletin yapması gereken halkımızın temel ihtiyacı haline gelen kurumlar var ve bunların yapılması takip edilmesi bir yerde sorumluluğunuzdadır. Asfaltı yolu altyapı gibi çalışmalarını kaldırımı bırak vatandaş değerlendirsin bu gibi meseleleri memlekete istihdam iş alanında ne yatırım yaparız onu konuşalım. Biz Belediye olarak kent içindeki yolu da kaldırımı da yapıyoruz bir yandan borç öderken borçsuz yatırım yapıyoruz, buna bir kere de vatandaş olarak teşekkür ederseniz bizi mutlu edersiniz  
Burdur Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz sosyal medya hesabı Twitter üzerinden, Burdur AK Parti Burdur Milletvekilimiz Bayram Özçelik'e yanıt verdi.

BOŞ SÖZLER DEĞİL VATANDAŞIN DERDİNİ DİNLİYORUZ

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, gün içinde Twitter’den siyasi olarak kendi için yazdığı cümlelere "Vekilim top yekun beni polemiğe çekmeye çalışıyorsunuz ama tek bir cevap yazıp bu konuyu kapatacağım; Bizimle sizin aranızdaki farkımız şu ki biz sağdan soldan makine dinlenmemek için yatırım yaptık ve Belediye olarak da süremiz içinde işin başındaki Belediye Başkanı olarak partizan bir kimlikle iş yapmıyoruz, halkın sorunlarına bir nebze de olsa merhem olmaya çözüm bulmaya çalışıyorum. Halkın geçim derdi içinde olduğunu görüp bununla dertleniyorum.

  Belediye olarak sorumluluğumuzun gereğini yerine getirmek için tatil olmasına karşılık bugün halk günü yapıyorum. Bana gelen vatandaş işsizlikten ekonomiden dertli. Elbette kentimize devletin yapması gereken halkımızın temel ihtiyacı haline gelen kurumlar var ve bunların yapılması takip edilmesi bir yerde sorumluluğunuzdadır. Asfaltı yolu altyapı gibi çalışmalarını kaldırımı bırak vatandaş değerlendirsin bu gibi meseleleri memlekete istihdam iş alanında ne yatırım yaparız onu konuşalım. Biz Belediye olarak kent içindeki yolu da kaldırımı da yapıyoruz bir yandan borç öderken borçsuz yatırım yapıyoruz, buna bir kere de vatandaş olarak teşekkür ederseniz bizi mutlu edersiniz

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.