SOĞUK SEMT PAZARLARI SICAK ÇORBA İKRAMI İLE ISINIYOR

YAŞAM 17.12.2018 - 11:06, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2783+ kez okundu.
 

SOĞUK SEMT PAZARLARI SICAK ÇORBA İKRAMI İLE ISINIYOR

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Toki Pazarında ve Armağan İlci Mahallesindeki semt pazarında esnaf ve vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulundu.
Burdur Belediyesi geleneksel hale getirdiği semt pazarlarında esnaf ve vatandaşlara sıcak çorba dağıtımını sürdürüyor Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut ve ekibi ile birlikte her yıl Kış aylarının en soğuk günlerini yaşayan şehrimizde Toki Pazarında ve Armağan İlci Mahallesindeki semt pazarında esnafa ve vatandaşlara çorba ikram edildi. Sıcak çorba dağıtımının yanı sıra sıcak sohbetlerin de yapıldığı Pazar yerlerinde esnaf ve vatandaş bu tür ikramların ilişkileri de sıcak tuttuğunu halkın bir araya gelme sorunlarını tartışma alanları yaratıldığı ifade edildi. Önümüzdeki günlerde uygulamanın devam edeceği söylendi Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Soğuk kış günü. Vatandaşımız, üreticimiz, esnafımız iki semt pazarımızda sıcak bir çorba ikram etmek istedik. Biz paylaşmayı seven, dayanışma içinde olan bir belediye anlayışıyla mali değeri çok olmayan ama vatandaşımızla sürekli bir arada olduğumuzu göstermeye çalışan birçok projeye küçükte olsa sahip çıkmaya çalıyoruz. Bugün vatandaşımızla bir arada olalım, sorunları sıkıntıları varsa yerinde onlarla birlikte konuşup çözüm için değerlendirmeler yapalım istedik” dedi Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Kadın Kolları Zinet Gezer ile Meclis Üyeleri esnaf ve vatandaşlara çorba dağıttı. Pazarı gezen Başkan Ercengiz, Esnaflara hayırlı işler dileyerek vatandaşlarla sohbet etti.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Toki Pazarında ve Armağan İlci Mahallesindeki semt pazarında esnaf ve vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulundu.

Burdur Belediyesi geleneksel hale getirdiği semt pazarlarında esnaf ve vatandaşlara sıcak çorba dağıtımını sürdürüyor Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut ve ekibi ile birlikte her yıl Kış aylarının en soğuk günlerini yaşayan şehrimizde Toki Pazarında ve Armağan İlci Mahallesindeki semt pazarında esnafa ve vatandaşlara çorba ikram edildi. Sıcak çorba dağıtımının yanı sıra sıcak sohbetlerin de yapıldığı Pazar yerlerinde esnaf ve vatandaş bu tür ikramların ilişkileri de sıcak tuttuğunu halkın bir araya gelme sorunlarını tartışma alanları yaratıldığı ifade edildi. Önümüzdeki günlerde uygulamanın devam edeceği söylendi

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Soğuk kış günü. Vatandaşımız, üreticimiz, esnafımız iki semt pazarımızda sıcak bir çorba ikram etmek istedik. Biz paylaşmayı seven, dayanışma içinde olan bir belediye anlayışıyla mali değeri çok olmayan ama vatandaşımızla sürekli bir arada olduğumuzu göstermeye çalışan birçok projeye küçükte olsa sahip çıkmaya çalıyoruz. Bugün vatandaşımızla bir arada olalım, sorunları sıkıntıları varsa yerinde onlarla birlikte konuşup çözüm için değerlendirmeler yapalım istedik” dedi

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Kadın Kolları Zinet Gezer ile Meclis Üyeleri esnaf ve vatandaşlara çorba dağıttı. Pazarı gezen Başkan Ercengiz, Esnaflara hayırlı işler dileyerek vatandaşlarla sohbet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.