SPOR CAMİASINDAN ASKERİMİZE DESTEK MAÇI

SPOR 16.02.2018 - 18:24, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3896+ kez okundu.
 

SPOR CAMİASINDAN ASKERİMİZE DESTEK MAÇI

Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Kulübü Başkanı Hüseyin Çetiner, yazılı bir açıklama yaparak, hafta sonunda Afrin harekatına itham edilecek maça halkı davet etti.
Burdur Bucak Belediye Oğuzhanspor ile Kepez Belediyespor takımları öncesinde lokma döküleceğini belirterek iki takım arasında oynanacak maçı Suriye topraklarında Afrin’deki  Zeytin Dali operasyonuna katılan Mehmetçiklere ithaf edileceğini askerimize destek vermek, operasyonda şehit olan askerlerimiz için de lokma döküleceğini bildirerek ülke ve millet olarak birlik ve beraberlik için kenetlenmemiz gerektiğini ifade etti. Başkan Çetiner açıklamasında "Kahraman Türk Ordumuz, Zeytin Dalı operasyonu ile yine büyük zaferler yazmaya devam ediyor. Terör örgütü üyelerinin kökünü kazıyan şanlı ordumuz üyelerine destek vermek, operasyonda şehit olan askerlerimizi minnetle anmak ve halkımızın kenetlenerek bir arada olmasını sağlamak amacıyla hafta sonu sahamızda oynayacağımız maç öncesinde birtakım etkinlikler düzenlenecektir. Tüm Bucak ilçe halkımızı hem etkinliklerimize hem de takımımızın maçını izlemeye davet ediyoruz" ifadelerini kullandı. Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, 18 Şubat 2018 Pazar günü saat 14:00'de Bucak İlçe Stadı'nda Kepez Belediyespor ile karşılacak.  
Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Kulübü Başkanı Hüseyin Çetiner, yazılı bir açıklama yaparak, hafta sonunda Afrin harekatına itham edilecek maça halkı davet etti.

Burdur Bucak Belediye Oğuzhanspor ile Kepez Belediyespor takımları öncesinde lokma döküleceğini belirterek iki takım arasında oynanacak maçı Suriye topraklarında Afrin’deki  Zeytin Dali operasyonuna katılan Mehmetçiklere ithaf edileceğini askerimize destek vermek, operasyonda şehit olan askerlerimiz için de lokma döküleceğini bildirerek ülke ve millet olarak birlik ve beraberlik için kenetlenmemiz gerektiğini ifade etti.

Başkan Çetiner açıklamasında "Kahraman Türk Ordumuz, Zeytin Dalı operasyonu ile yine büyük zaferler yazmaya devam ediyor. Terör örgütü üyelerinin kökünü kazıyan şanlı ordumuz üyelerine destek vermek, operasyonda şehit olan askerlerimizi minnetle anmak ve halkımızın kenetlenerek bir arada olmasını sağlamak amacıyla hafta sonu sahamızda oynayacağımız maç öncesinde birtakım etkinlikler düzenlenecektir. Tüm Bucak ilçe halkımızı hem etkinliklerimize hem de takımımızın maçını izlemeye davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, 18 Şubat 2018 Pazar günü saat 14:00'de Bucak İlçe Stadı'nda Kepez Belediyespor ile karşılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.