SPOR TESİSLERİ BAKANLIK İNCELEMESİ’NE ALINDI

SPOR 27.01.2017 - 21:05, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3221+ kez okundu.
 

SPOR TESİSLERİ BAKANLIK İNCELEMESİ’NE ALINDI

Vali Şerif Yılmaz, mevcut spor tesislerini yerinde incelemek üzere Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan ilimize gelen heyeti kabul etti.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran refakatinde, İl Merkezi ve İlçeleri dolaşarak İl Müdürlüğüne ait tesisleri yerinde görme fırsatı bulan Bakanlık heyeti, gerçekleştirdikleri incelemeler neticesinde oluşan izlenimlerini ve mevcut spor tesisleri ile ilgili tespit ettikleri hususuları Vali Yılmaz’la paylaştılar.   Vali Yılmaz, heyete ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek, Gençlik ve Spor Bakanlığının ilimize yapacakları yatırımlarda gerekli her türlü desteği vereceğini ifade etti. Yapılacak yatırımlarda Burdur özelinde yapılacak işlemlerin hızlı bir şekilde yerine getirilmesini sağlayacaklarını belirtti. Vali Yılmaz’ı ziyaret eden Bakanlık heyetinde, Mimar Cihan Eğilmez, Harita Mühendisi Yavuz Aykırı, İnşaat Mühendisi Abdulkadir Çınar, Peyzaş Mimarı Bülent Bayraktar, Açık Tesisler Şube Müdürü Tevfik Gök yer aldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran’da heyete eşlik etti.  Gerçekleştirdikleri ziyaret sonrası Valilikten ayrılan heyet, İl Merkezi ve İlçelerimizdeki yerinde incelemeler sonrası önümüzdeki dönem içerisinde mevcut tesislerin iyileştirilmesi ve eksikliklerinin giderilmesi noktasında ve ihtiyaçlar doğrultusunda ilave spor tesislerinin yapılması noktasında hazırlayacakları raporu Gençlik ve Spor Bakanlığına sunacaklar.    
Vali Şerif Yılmaz, mevcut spor tesislerini yerinde incelemek üzere Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan ilimize gelen heyeti kabul etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran refakatinde, İl Merkezi ve İlçeleri dolaşarak İl Müdürlüğüne ait tesisleri yerinde görme fırsatı bulan Bakanlık heyeti, gerçekleştirdikleri incelemeler neticesinde oluşan izlenimlerini ve mevcut spor tesisleri ile ilgili tespit ettikleri hususuları Vali Yılmaz’la paylaştılar.  

Vali Yılmaz, heyete ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek, Gençlik ve Spor Bakanlığının ilimize yapacakları yatırımlarda gerekli her türlü desteği vereceğini ifade etti. Yapılacak yatırımlarda Burdur özelinde yapılacak işlemlerin hızlı bir şekilde yerine getirilmesini sağlayacaklarını belirtti.

Vali Yılmaz’ı ziyaret eden Bakanlık heyetinde, Mimar Cihan Eğilmez, Harita Mühendisi Yavuz Aykırı, İnşaat Mühendisi Abdulkadir Çınar, Peyzaş Mimarı Bülent Bayraktar, Açık Tesisler Şube Müdürü Tevfik Gök yer aldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran’da heyete eşlik etti. 

Gerçekleştirdikleri ziyaret sonrası Valilikten ayrılan heyet, İl Merkezi ve İlçelerimizdeki yerinde incelemeler sonrası önümüzdeki dönem içerisinde mevcut tesislerin iyileştirilmesi ve eksikliklerinin giderilmesi noktasında ve ihtiyaçlar doğrultusunda ilave spor tesislerinin yapılması noktasında hazırlayacakları raporu Gençlik ve Spor Bakanlığına sunacaklar.  


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.