STRANÇ TURNUVASINDAN BAŞARI İLE DÖNDÜ

SPOR 14.06.2018 - 14:01, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3574+ kez okundu.
 

STRANÇ TURNUVASINDAN BAŞARI İLE DÖNDÜ

Burdur Belediyespor’lu Ata Yiğit Çorum da katıldığı yarışmalardan Şener Satranç ‘ta Gururumuz Oldu.
Çorumda 4-10 Haziran 2018 tarihlerinde yapılan ve  55 takım ve 248 sporcunun yarıştığı 2018 yılı Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Takım satranç Şampiyonası sona erdi. Turnuva da İlimizi Burdur Belediyespor Yıldızlar ve Kadınlar kategorilerinde temsil etti. Yıldızlar 8 puanla 10. Sırada ve kadınlar takımımız da 9 puanla 11. Sırada tamamlayarak başlangıç sıralamalarına göre turnuvayı üst sıralarda bitirdiler. En büyük başarıyı ise Yıldızlar 4. Masada mücadele eden Burdur Belediyespor’lu Ata Yiğit Şener 9 maçta 7.5 puan ile masasında birinci olarak kazandı. Şener madalyasını Türkiye Satranç Federasyonu Kulüpler Koordinasyon Kurulu Başkanı Zeki Demircan’ın elinden aldı. Başkan Ercengiz “Gençlerimizin başarıları ile gurur duyuyoruz. Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. Burdur Belediyesi olarak her zaman desteğe hazırız” dedi.  
Burdur Belediyespor’lu Ata Yiğit Çorum da katıldığı yarışmalardan Şener Satranç ‘ta Gururumuz Oldu.

Çorumda 4-10 Haziran 2018 tarihlerinde yapılan ve  55 takım ve 248 sporcunun yarıştığı 2018 yılı Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Takım satranç Şampiyonası sona erdi. Turnuva da İlimizi Burdur Belediyespor Yıldızlar ve Kadınlar kategorilerinde temsil etti. Yıldızlar 8 puanla 10. Sırada ve kadınlar takımımız da 9 puanla 11. Sırada tamamlayarak başlangıç sıralamalarına göre turnuvayı üst sıralarda bitirdiler.

En büyük başarıyı ise Yıldızlar 4. Masada mücadele eden Burdur Belediyespor’lu Ata Yiğit Şener 9 maçta 7.5 puan ile masasında birinci olarak kazandı. Şener madalyasını Türkiye Satranç Federasyonu Kulüpler Koordinasyon Kurulu Başkanı Zeki Demircan’ın elinden aldı.

Başkan Ercengiz “Gençlerimizin başarıları ile gurur duyuyoruz. Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. Burdur Belediyesi olarak her zaman desteğe hazırız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.