SUÇ VE SUÇLULARA YÖNELİK; JANDARMA VE POLİS ORTAK OPERASYON YAPTI

ASAYİŞ 02.03.2019 - 16:10, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4362+ kez okundu.
 

SUÇ VE SUÇLULARA YÖNELİK; JANDARMA VE POLİS ORTAK OPERASYON YAPTI

Burdur Valiliği’nden yapılan açıklamada “Suç ve suçlularla mücadele, kamu güvenliği ve düzenini sağlamak amacı ile aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi
Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı birimleri tarafından 1 Mart Cuma günü, ülke genelinde eş zamanlı olarak “aranan şahısların yakalanmasına yönelik huzur operasyonları” yapılmıştır. Bu kapsamda Emniyet ve Jandarma birimlerimiz tarafından İlimizde icra edilen huzur operasyonu ve uygulamalarında, Emniyet birimlerimiz tarafından 9, Jandarma birimlerimiz tarafından 11 aranan şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edilmiştir. Emniyet sorumluluk bölgesinde yürütülen operasyonlarda; Bucak İlçemizde; 1) Büyük veya Küçükbaş Hayvan Hakkında Hırsızlık suçundan 5 yıl hapis cezası ile aranan İ. U. 2) Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma suçundan 4 ay 5 gün hapis cezası ile aranan A. A. 3) Borçlunun Ödeme Şartını İhlali Suçundan 3 ay hapis cezası ile aranan H. A. 4) Basit Yaralama suçundan 3000 TL adli para cezası ile aranan F. Ö. 5) Hakaret suçundan 1740 TL adli para cezası ile aranan H. G. Yeşilova İlçemizde; 1) Kasten Öldürme suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan M. P. 2) Yaralama suçundan 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan V. K. 3) Borçlunun Ödeme Şartını İhlali suçundan 3 ay hapis cezası ile aranan M. U. Çavdır İlçemizde; 1) Borçlunun Ödeme Şartını İhlali suçundah 3 ay hapis cezası ile aranan T. Y., olmak üzere 9 şahıs yakalanarak, Adli Makamların talimatları doğrultusunda işlemleri gerçekleştirilmiştir. Jandarma Sorumluluk Bölgesinde yürütülen operasyonlarda; Merkez İlçemizde; “Nafaka Hükümlerine Uymamak” suçundan aranan M.A. Altınyayla İlçemizde; “Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık”, “Hizmet Nedeniyle Güveni Kötüye Kullanma”, “Nitelikli Olarak Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme”, “Nitelikli Olarak Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme” suçlarından olmak üzere toplam (4) ayrı suçtan aranan S.E. Bucak İlçemizde; 1) “Tedbir Kararını İhlal Etme” suçundan aranan E.Ö. 2) “Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokmak” suçundan aranan R.A. 3) “Borçlunun Ödeme Şartını İhlal” suçundan aranan A.B. Çavdır İlçemizde; “Basit Yaralama” suçundan aranan M.A. Çeltikçi İlçemizde; “Hırsızlık” suçundan aranan A.A. Gölhisar İlçemizde; “Borcunun Ödeme Şartını İhlal Etme” suçundan aranan C.A.Ş. Karamanlı İlçemizde; “Borçlunun Ödeme Şartını İhlal Etme” suçundan aranan A.Ş. Tefenni İlçemizde; “Tutuklu veya Hükümlünün Kaçması” ve “Yaralama” suçlarından olmak üzere toplam (2) ayrı suçtan aranan E.K. Yeşilova İlçemizde; “Borçlunun Ödeme Şartını İhlal Etme” suçundan aranan M.G. olmak üzere toplam 11 şahıs yakalanarak Adli Makamların talimatları doğrultusunda işlemleri gerçekleştirilmiştir” ifadeleri kullanıldı  
Burdur Valiliği’nden yapılan açıklamada “Suç ve suçlularla mücadele, kamu güvenliği ve düzenini sağlamak amacı ile aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi

Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı birimleri tarafından 1 Mart Cuma günü, ülke genelinde eş zamanlı olarak “aranan şahısların yakalanmasına yönelik huzur operasyonları” yapılmıştır.

Bu kapsamda Emniyet ve Jandarma birimlerimiz tarafından İlimizde icra edilen huzur operasyonu ve uygulamalarında, Emniyet birimlerimiz tarafından 9, Jandarma birimlerimiz tarafından 11 aranan şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edilmiştir.

Emniyet sorumluluk bölgesinde yürütülen operasyonlarda;

Bucak İlçemizde;
1) Büyük veya Küçükbaş Hayvan Hakkında Hırsızlık suçundan 5 yıl hapis cezası ile aranan İ. U.
2) Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma suçundan 4 ay 5
gün hapis cezası ile aranan A. A.
3) Borçlunun Ödeme Şartını İhlali Suçundan 3 ay hapis cezası ile aranan H. A.
4) Basit Yaralama suçundan 3000 TL adli para cezası ile aranan F. Ö.
5) Hakaret suçundan 1740 TL adli para cezası ile aranan H. G.

Yeşilova İlçemizde;
1) Kasten Öldürme suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan M. P.
2) Yaralama suçundan 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan V. K.
3) Borçlunun Ödeme Şartını İhlali suçundan 3 ay hapis cezası ile aranan M. U.

Çavdır İlçemizde;
1) Borçlunun Ödeme Şartını İhlali suçundah 3 ay hapis cezası ile aranan T. Y., olmak üzere 9 şahıs yakalanarak, Adli Makamların talimatları doğrultusunda işlemleri gerçekleştirilmiştir.

Jandarma Sorumluluk Bölgesinde yürütülen operasyonlarda;

Merkez İlçemizde;
“Nafaka Hükümlerine Uymamak” suçundan aranan M.A.

Altınyayla İlçemizde;
“Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Eşya Hakkında Hırsızlık”, “Hizmet Nedeniyle Güveni Kötüye Kullanma”, “Nitelikli Olarak Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme”, “Nitelikli Olarak Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme” suçlarından olmak üzere toplam (4) ayrı suçtan aranan S.E.

Bucak İlçemizde;
1) “Tedbir Kararını İhlal Etme” suçundan aranan E.Ö.
2) “Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokmak” suçundan aranan R.A.
3) “Borçlunun Ödeme Şartını İhlal” suçundan aranan A.B.

Çavdır İlçemizde;
“Basit Yaralama” suçundan aranan M.A.

Çeltikçi İlçemizde;
“Hırsızlık” suçundan aranan A.A.

Gölhisar İlçemizde;
“Borcunun Ödeme Şartını İhlal Etme” suçundan aranan C.A.Ş.

Karamanlı İlçemizde;
“Borçlunun Ödeme Şartını İhlal Etme” suçundan aranan A.Ş.

Tefenni İlçemizde;
“Tutuklu veya Hükümlünün Kaçması” ve “Yaralama” suçlarından olmak üzere toplam (2) ayrı suçtan aranan E.K.

Yeşilova İlçemizde;
“Borçlunun Ödeme Şartını İhlal Etme” suçundan aranan M.G. olmak üzere toplam 11 şahıs yakalanarak Adli Makamların talimatları doğrultusunda işlemleri gerçekleştirilmiştir” ifadeleri kullanıldı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.