SÜLEYMAN MUTLU GÖREVE DÖNMEK İÇİN HAKKINI ARIYOR

DİĞER 20.12.2018 - 12:49, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2818+ kez okundu.
 

SÜLEYMAN MUTLU GÖREVE DÖNMEK İÇİN HAKKINI ARIYOR

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, hakkında açılan 12 klasörlük dava dosyası ile üzerimize atılı çok büyük bir davayı beraatla sonuçlandırdık.
     Haksız bir şekilde istinat edilen bir suçtan dolayı Bucak Belediye Başkanı iken görevinden alınan ve tutuklu olarak  ay cezaevinde kaldıktan sonra görevden uzaklaştırılan Süleyman Mutlu 24 Ekim 2016 tarihinde hakkımda FETÖ/PDY Terör Örgütüne üye olmaktan dolayı bir gözaltı akabinde mahkeme sonucu tutuklanma ve 1 ay cezaevinde kaldım ve daha sonra açığa alınarak, mahkeme sürecimiz başlamış bulundu. Bu süreçte kendim ve ailem çok büyük sıkıntılar çektik. Ben sadece benim şahsım ve ailemle uğraşılması belki bir yana bana verilen bir cezaydı ama Bucak’la uğraşılması Bucak’a verilen bir ceza oldu. İnşallah ilerleyen zamanlarda bunlar telafi edilecektir. Ben telafi edileceğine inanıyorum ve Bucak hak ettiği özgüveniyle beraber, eski kararlı siyasi günlerine geri dönecektir.   Gazetemiz sahibi Mustafa Arslan, tarafından geçmiş olsun dilekleriyle aranılan Başkan Süleyman Mutlu, hakkımda açılan davalardan Salı günü yapılan son mahkeme ile aklandığını belirten Süleyman Mutlu, daha önce kendisine dost görünen ve üzerine atılı suçlardan yargılanırken kendisini suçlama cesaretini gösteren kişilere kırgın olduğunu bunun bu nedenle biraz üzüldüğünü ancak mahkemece aklanmasının ardından huzur içinde olduğunu belirtti. Şu anda Ankara da bazı temaslarına devam ettiğini belirten Mutlu, mahkeme’den gerekçeli karar çıkan çıkmaz yapmam gereken müracaatlarımı yapacağım bu konuda Bucak halkına ve yüce Türk adaletine güveniyorum.       Bundan sonraki süreçte son mahkeme de berat kararı verilince ben mahkemede şunu söyledim, Ben vatanımı, milletimi, bayrağımı çok seviyorum. Hayatta bu yaşıma kadar ihanet etmediğim, ihanet etmeye de teşebbüs etmem, Ne olursa olsun sözlerimizin arkasındayız. Dürüst olan doğru olan her Türk vatandaşının hak araması doğaldır. Elbette haklarımı aramanın yollarını biliyorum. Haklarımı ararken kimseyi kırmadan dökmeden ülkesini yöresini seven bir vatandaş gibi davranacağım. Belediye başkanlığım döneminde kimseyi kırmadığım gibi aynı düşünce ve duyguları taşıyorum.
Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, hakkında açılan 12 klasörlük dava dosyası ile üzerimize atılı çok büyük bir davayı beraatla sonuçlandırdık.

     Haksız bir şekilde istinat edilen bir suçtan dolayı Bucak Belediye Başkanı iken görevinden alınan ve tutuklu olarak  ay cezaevinde kaldıktan sonra görevden uzaklaştırılan Süleyman Mutlu 24 Ekim 2016 tarihinde hakkımda FETÖ/PDY Terör Örgütüne üye olmaktan dolayı bir gözaltı akabinde mahkeme sonucu tutuklanma ve 1 ay cezaevinde kaldım ve daha sonra açığa alınarak, mahkeme sürecimiz başlamış bulundu. Bu süreçte kendim ve ailem çok büyük sıkıntılar çektik. Ben sadece benim şahsım ve ailemle uğraşılması belki bir yana bana verilen bir cezaydı ama Bucak’la uğraşılması Bucak’a verilen bir ceza oldu. İnşallah ilerleyen zamanlarda bunlar telafi edilecektir. Ben telafi edileceğine inanıyorum ve Bucak hak ettiği özgüveniyle beraber, eski kararlı siyasi günlerine geri dönecektir.

  Gazetemiz sahibi Mustafa Arslan, tarafından geçmiş olsun dilekleriyle aranılan Başkan Süleyman Mutlu, hakkımda açılan davalardan Salı günü yapılan son mahkeme ile aklandığını belirten Süleyman Mutlu, daha önce kendisine dost görünen ve üzerine atılı suçlardan yargılanırken kendisini suçlama cesaretini gösteren kişilere kırgın olduğunu bunun bu nedenle biraz üzüldüğünü ancak mahkemece aklanmasının ardından huzur içinde olduğunu belirtti. Şu anda Ankara da bazı temaslarına devam ettiğini belirten Mutlu, mahkeme’den gerekçeli karar çıkan çıkmaz yapmam gereken müracaatlarımı yapacağım bu konuda Bucak halkına ve yüce Türk adaletine güveniyorum.  

    Bundan sonraki süreçte son mahkeme de berat kararı verilince ben mahkemede şunu söyledim, Ben vatanımı, milletimi, bayrağımı çok seviyorum. Hayatta bu yaşıma kadar ihanet etmediğim, ihanet etmeye de teşebbüs etmem, Ne olursa olsun sözlerimizin arkasındayız. Dürüst olan doğru olan her Türk vatandaşının hak araması doğaldır. Elbette haklarımı aramanın yollarını biliyorum. Haklarımı ararken kimseyi kırmadan dökmeden ülkesini yöresini seven bir vatandaş gibi davranacağım. Belediye başkanlığım döneminde kimseyi kırmadığım gibi aynı düşünce ve duyguları taşıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.