SÜPER LİĞE ÇIKMAK İÇİN ÜÇ İLİN GÜREŞ TAKIMLARI YARIŞTI

SPOR 01.04.2018 - 16:28, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3357+ kez okundu.
 

SÜPER LİĞE ÇIKMAK İÇİN ÜÇ İLİN GÜREŞ TAKIMLARI YARIŞTI

Burdur Ercan Akın Fen Lisesi Spor Salonunda yapılan grekoromen stilde yapılan güreşlerde üç ilden 45 sporcu kıyasıya mücadele etti.
Grekoromen Güreş sporunda birinci ligde bulunan Burdur Emniyet Spor, Sivas  ili Zara Belediye Spor ve Malatya Belediye “Grekoromen” stilde güreşen süper lige çıkma müsabakalarında kıyasıya mücadele etti. 55,60,63,67,72,77,82,87,97, ve 130 kiloda rakipleri ile mücadele etmek için mindere çıktı. YAPILACAK MÜCADELE SONUNDA İKİ TAKIM SÜPER LİGE ÇIKACAK Masa hakemlerinden alınan bilgilere göre Burdur da yapılan grekoromen stildeki güreş müsabakalarında 12 takım bulunmaktadır. Bunlardan 4 gurup bulunuyor ve her gurupta üçer takım bulunmaktadır. Süper lige çıkmak için Burdur da  üç il takımlarında ise 15’er oyuncu bulunmaktadır. Yeri ve zamanı belli olmadığını ise belli olmadığını ancak 2 takım sper lige çıkacak iki takım ise ligden düşeceğinin ifade edildiği müsabakalarda üç ilin takımları kıyasıya mücadele etmektedir.  
Burdur Ercan Akın Fen Lisesi Spor Salonunda yapılan grekoromen stilde yapılan güreşlerde üç ilden 45 sporcu kıyasıya mücadele etti.

Grekoromen Güreş sporunda birinci ligde bulunan Burdur Emniyet Spor, Sivas  ili Zara Belediye Spor ve Malatya Belediye “Grekoromen” stilde güreşen süper lige çıkma müsabakalarında kıyasıya mücadele etti. 55,60,63,67,72,77,82,87,97, ve 130 kiloda rakipleri ile mücadele etmek için mindere çıktı.

YAPILACAK MÜCADELE SONUNDA İKİ TAKIM SÜPER LİGE ÇIKACAK

Masa hakemlerinden alınan bilgilere göre Burdur da yapılan grekoromen stildeki güreş müsabakalarında 12 takım bulunmaktadır. Bunlardan 4 gurup bulunuyor ve her gurupta üçer takım bulunmaktadır. Süper lige çıkmak için Burdur da  üç il takımlarında ise 15’er oyuncu bulunmaktadır. Yeri ve zamanı belli olmadığını ise belli olmadığını ancak 2 takım sper lige çıkacak iki takım ise ligden düşeceğinin ifade edildiği müsabakalarda üç ilin takımları kıyasıya mücadele etmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.