SÜRÜCÜLERE DENETLEMEDE CEZA YERİNE CEVİZ EZMESİ İKRAMI

ASAYİŞ 11.08.2019 - 20:38, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4330+ kez okundu.
 

SÜRÜCÜLERE DENETLEMEDE CEZA YERİNE CEVİZ EZMESİ İKRAMI

Vali Hasan Şıldak, Kurban Bayramı tedbirleri için Burdur Merkez Çevre Yolu Burdur - Antalya Karayolu ve Çavdır İlçesinde Denizli Antalya Karayolu üzerinde bulunan uygulama noktalarını denetledi
Denetlemeler sırasında İçişleri Bakanlığımız tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla farkındalık oluşturmak amacıyla başlatılan "Hayatı Korumak İçin Kemerin Ses Getirsin" kampanyası başta olmak üzere yıl içerisinde trafik güvenliği bilincini artırmak amacıyla başlatılan kampanyaların sürücülere, yolculara ve çocuklara tanıtımı yapıldı.   Vali Hasan Şıldak’a denetlemeler sırasında İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan Kılıç ve öğrenciler eşlik etti. Çavdır İlçesi uygulama noktası denetimi sırasında Kaymakam V. Mehmet Alperen Başkapan’da yer aldı.   Uygulama noktalarında durdurulan sürücülere, ehliyet kemeri takmaları, hız kurallarına dikkat etmeleri, araçla seyir halindeyken cep telefonu kullanmamaları ve uzun süreli araç kullanımından kaçınmaları konusunda uyarılarda bulunan Vali Hasan Şıldak, motosikletli sürücülere ayrıca kask takmaları konusunda uyarıda bulundu. Sürücüler ve yolculara ceviz ezmesi ikramında bulunan, bayramlarını kutlayan Vali Şıldak, uygulama noktasında görevli personele de iyi görevler dileyerek bayramlarını kutladı. Bütün vatandaşlara ve sürücülere kazasız bir bayram tatili temennisinde bulunan Vali Şıldak, "Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun bütün illerimize göndermiş olduğu talimatlar çerçevesinde trafikteki farkındalığı ve bilinçlendirmeyi artırmak adına insanlarımıza, sürücülerimize yönelik pek çok sürücümüz ile görüştük, burada amacımız kazaların azaltılması, insan hatasından, sürücü hatasından kaynaklı kazaların en aza indirilmesiydi. Gerek aşırı hız, gerek emniyet kemeri kullanımı, sürüş esnasında cep telefonundan uzak durulması, motosiklet türü araçlarda kesinlikle kask kullanılması, 'Öncelik hayatın, öncelik yayanın' sloganıyla yürütülen kampanyanın da gençlerimizde ve yeni nesilde farkındalık oluşturması amacıyla bu çalışmalar sürdürülüyor dedi. Bayram tatili süresince ilde trafik ve asayiş tedbirlerinin en üst seviyede alındığını vurgulayan Vali Hasan Şıldak, Trafikte tavizsiz ve denetlemeye yönelik en iyi şekilde vatandaşlarımızın yanında olacağız. Vatandaşlarımızdan da üst seviyede duyarlılık bekliyoruz. Artık Türkiye'miz modern, her alanda atılımlar yapan ve trafik sorununu aşmaya muktedir olan bir bilinç seviyesine eriştiğini düşünüyoruz. Ancak bunun için topyekün bir mücadelenin devam ettirilmesi gerekiyor. İlimiz genelinde emniyet sorumluluk alanında 25 trafik ekibimiz 142 personeliyle görevi başında olacak, jandarmamız da 15 trafik ekibi 30 personel olmak üzere toplam ilimiz genelinde 40 ekip 172 personelimiz trafik akışı olan güzergahlarda teyakkuz halinde olacak" diye konuştu.   
Vali Hasan Şıldak, Kurban Bayramı tedbirleri için Burdur Merkez Çevre Yolu Burdur - Antalya Karayolu ve Çavdır İlçesinde Denizli Antalya Karayolu üzerinde bulunan uygulama noktalarını denetledi

Denetlemeler sırasında İçişleri Bakanlığımız tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla farkındalık oluşturmak amacıyla başlatılan "Hayatı Korumak İçin Kemerin Ses Getirsin" kampanyası başta olmak üzere yıl içerisinde trafik güvenliği bilincini artırmak amacıyla başlatılan kampanyaların sürücülere, yolculara ve çocuklara tanıtımı yapıldı.
 
Vali Hasan Şıldak’a denetlemeler sırasında İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan Kılıç ve öğrenciler eşlik etti. Çavdır İlçesi uygulama noktası denetimi sırasında Kaymakam V. Mehmet Alperen Başkapan’da yer aldı.

 

Uygulama noktalarında durdurulan sürücülere, ehliyet kemeri takmaları, hız kurallarına dikkat etmeleri, araçla seyir halindeyken cep telefonu kullanmamaları ve uzun süreli araç kullanımından kaçınmaları konusunda uyarılarda bulunan Vali Hasan Şıldak, motosikletli sürücülere ayrıca kask takmaları konusunda uyarıda bulundu.


Sürücüler ve yolculara ceviz ezmesi ikramında bulunan, bayramlarını kutlayan Vali Şıldak, uygulama noktasında görevli personele de iyi görevler dileyerek bayramlarını kutladı.


Bütün vatandaşlara ve sürücülere kazasız bir bayram tatili temennisinde bulunan Vali Şıldak, "Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun bütün illerimize göndermiş olduğu talimatlar çerçevesinde trafikteki farkındalığı ve bilinçlendirmeyi artırmak adına insanlarımıza, sürücülerimize yönelik pek çok sürücümüz ile görüştük, burada amacımız kazaların azaltılması, insan hatasından, sürücü hatasından kaynaklı kazaların en aza indirilmesiydi. Gerek aşırı hız, gerek emniyet kemeri kullanımı, sürüş esnasında cep telefonundan uzak durulması, motosiklet türü araçlarda kesinlikle kask kullanılması, 'Öncelik hayatın, öncelik yayanın' sloganıyla yürütülen kampanyanın da gençlerimizde ve yeni nesilde farkındalık oluşturması amacıyla bu çalışmalar sürdürülüyor dedi.

Bayram tatili süresince ilde trafik ve asayiş tedbirlerinin en üst seviyede alındığını vurgulayan Vali Hasan Şıldak, Trafikte tavizsiz ve denetlemeye yönelik en iyi şekilde vatandaşlarımızın yanında olacağız. Vatandaşlarımızdan da üst seviyede duyarlılık bekliyoruz. Artık Türkiye'miz modern, her alanda atılımlar yapan ve trafik sorununu aşmaya muktedir olan bir bilinç seviyesine eriştiğini düşünüyoruz. Ancak bunun için topyekün bir mücadelenin devam ettirilmesi gerekiyor. İlimiz genelinde emniyet sorumluluk alanında 25 trafik ekibimiz 142 personeliyle görevi başında olacak, jandarmamız da 15 trafik ekibi 30 personel olmak üzere toplam ilimiz genelinde 40 ekip 172 personelimiz trafik akışı olan güzergahlarda teyakkuz halinde olacak" diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.