SÜT ÜRETİCİSİNİN İMDADINA İŞ İNSANI BAKİ VAROL YETİŞTİ

EKONOMİ 12.05.2021 - 22:49, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4098+ kez okundu.
 

SÜT ÜRETİCİSİNİN İMDADINA İŞ İNSANI BAKİ VAROL YETİŞTİ

VAROLLAR GRUP, iş insanı Baki Varol, ‘tarım ve hayvancılık il’i Burdur’da, bayram boyunca da süt üreticilerini mağdur etmeyecek, örnek bir uygulamaya imza attı.
Burdur’un önde gelen özel sektör kuruluşlarından VAROLLAR GRUP, iş insanı Baki Varol, ‘tarım ve hayvancılık il’i Burdur’da, bayram boyunca da süt üreticilerini mağdur etmeyecek, örnek bir uygulamaya imza attı. Lojistik, mermer, inşaat ve hizmet sektörlerinde faaliyetleri olan Varollar Grup’un, bir diğer önemli faaliyeti de süt üretimi… Son zamanlarda girdi maliyetleri yükü altında ezilen süt üreticileri, tüm bunların üstüne bayram tatili boyunca süt alan firmalarla, alım konusunda sıkıntı yaşıyordu… Varollar Grup ise, Baki Varol’un talimatıyla bayram boyunca da üretici’den sütleri kesintisiz ve tavan fiyat’tan almaya devam edecek. Varollar Grup yönetim kurulu başkanı Baki Varol’un üreticilere yönelik bu jesti, süt üreticilerini memnun ederken, üreticiler, kooperatif başkanları sosyal medya paylaşımlarıyla Baki Varol’a teşekkür ettiler. “Karamanlı Belediye Başkanı Selimoğlu’ndan teşekkür” Sosyal medya ortamında Baki Varol’a teşekkür eden isimlerden biri de; üreticilerin sorunlarıyla yakından ilgilenen Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu oldu. Başkan Selimoğlu, ” Bizlere her zaman destek olan, Bayramlarda bizi mağdur etmeyen Varollar Süt Sahibi Sayın Baki VAROL Abime ve Gökhan VAROL Kardeşime şahsım ve Süt veren Kooperatif üyelerimiz adına teşekkür ederim.” dedi. Başkan Selimoğlu üreticilere müjdeyi sosyal medyadan duyurdu. Selimoğlu paylaşımında; ”Karamanlı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve İşadamı Baki VAROL Bey üreticilerinin sütlerini Bayram’da kesintisiz ve tavan fiyat’dan alıma devam edecek. Bazı firmalar ise; ‘hem bayram’da süt çekmiyor diyor, hem de 1,70 krş’dan alırız’ diyorlar. Madem çekmiyorsa niye alıyorsunuz? Yoğurt ve Peynir fabrikanız mı var? Yoksa fırsatçılık yapıp 1.70 alıp tavan fiyat’tan satarak üreticiyi ezmeye mi çalışıyorsunuz. Her şey para değil. Biraz da itibarınız olsun. Madem süt çekmiyor kendini alın ve bu zorlu pandemi sürecinde ve Ramazan ayında halka dağıtın, hayrınız olsun. Bizlere her zaman destek olan, Bayramlarda bizi mağdur etmeyen Varollar Süt Sahibi Sayın Baki Varol Abime ve Gökhan Varol Kardeşime şahsım ve süt veren Kooperatif üyelerimiz adına teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.  
VAROLLAR GRUP, iş insanı Baki Varol, ‘tarım ve hayvancılık il’i Burdur’da, bayram boyunca da süt üreticilerini mağdur etmeyecek, örnek bir uygulamaya imza attı.

Burdur’un önde gelen özel sektör kuruluşlarından VAROLLAR GRUP, iş insanı Baki Varol, ‘tarım ve hayvancılık il’i Burdur’da, bayram boyunca da süt üreticilerini mağdur etmeyecek, örnek bir uygulamaya imza attı.

Lojistik, mermer, inşaat ve hizmet sektörlerinde faaliyetleri olan Varollar Grup’un, bir diğer önemli faaliyeti de süt üretimi…

Son zamanlarda girdi maliyetleri yükü altında ezilen süt üreticileri, tüm bunların üstüne bayram tatili boyunca süt alan firmalarla, alım konusunda sıkıntı yaşıyordu… Varollar Grup ise, Baki Varol’un talimatıyla bayram boyunca da üretici’den sütleri kesintisiz ve tavan fiyat’tan almaya devam edecek.

Varollar Grup yönetim kurulu başkanı Baki Varol’un üreticilere yönelik bu jesti, süt üreticilerini memnun ederken, üreticiler, kooperatif başkanları sosyal medya paylaşımlarıyla Baki Varol’a teşekkür ettiler.

“Karamanlı Belediye Başkanı Selimoğlu’ndan teşekkür”

Sosyal medya ortamında Baki Varol’a teşekkür eden isimlerden biri de; üreticilerin sorunlarıyla yakından ilgilenen Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu oldu.

Başkan Selimoğlu, ” Bizlere her zaman destek olan, Bayramlarda bizi mağdur etmeyen Varollar Süt Sahibi Sayın Baki VAROL Abime ve Gökhan VAROL Kardeşime şahsım ve Süt veren Kooperatif üyelerimiz adına teşekkür ederim.” dedi.

Başkan Selimoğlu üreticilere müjdeyi sosyal medyadan duyurdu. Selimoğlu paylaşımında; ”Karamanlı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve İşadamı Baki VAROL Bey üreticilerinin sütlerini Bayram’da kesintisiz ve tavan fiyat’dan alıma devam edecek.

Bazı firmalar ise; ‘hem bayram’da süt çekmiyor diyor, hem de 1,70 krş’dan alırız’ diyorlar. Madem çekmiyorsa niye alıyorsunuz? Yoğurt ve Peynir fabrikanız mı var? Yoksa fırsatçılık yapıp 1.70 alıp tavan fiyat’tan satarak üreticiyi ezmeye mi çalışıyorsunuz.

Her şey para değil. Biraz da itibarınız olsun. Madem süt çekmiyor kendini alın ve bu zorlu pandemi sürecinde ve Ramazan ayında halka dağıtın, hayrınız olsun.

Bizlere her zaman destek olan, Bayramlarda bizi mağdur etmeyen Varollar Süt Sahibi Sayın Baki Varol Abime ve Gökhan Varol Kardeşime şahsım ve süt veren Kooperatif üyelerimiz adına teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.