TARİHİ ŞEHİR KULÜBÜ HANIMLARA HİZMET VERECEK.

YAŞAM 16.07.2020 - 16:57, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4104+ kez okundu.
 

TARİHİ ŞEHİR KULÜBÜ HANIMLARA HİZMET VERECEK.

Bir dönem Burdur eşrafını ağırlayan ve Burdur belediyesi tarafından restore edilen tarihi şehir kulübü hanımlara hizmet verecek.
Burdur belediyesi tarafından restore edilerek hizmete alınan tarihi şehir kulübü dönemin belediye başkanı tarafından hizmete alındıktan sonra kiraya verilerek hizmet veren ancak daha sonra kapatılan tarihi şehir kulübü hanımlara hizmet vermek amacı ile yeniden yeni konsepti ile kapılarını hanımlara açtı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Hanımlara hizmet vermek amacı ile kapılarını açan tarihi şehir kulübünün açılışında yaptığı konuşmada; bu güne kadar çeşitli düzenleme  ile halkımıza hizmet veren tarihi şehir kulübü kentimiz de çalışan hanımlar ve misafirlerini burada ağırlamak isteyen hanımlarımızın sosyalleşme ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Yeni bir konsept ile onların hizmetine sunuyoruz. Özellikle hanımlarımız arasında gün olarak tabir edilen hafta da ayda yada belli zamanlar da bir araya gelmek üzere kentimiz de bir sosyalleşme alanına ihtiyaç duyulduğunu  onun için biz de bu anlamda kentimizin en eski mekanlarından tarihi şehir kulübünü yeniden bu ihtiyacı karşılaması için yeniden düzenledik. Günümüzde  artık bu gibi mekanlar her kesim için önemli bir ihtiyaç olarak görümlüktedir. Ticaret merkezlerinin yoğun bulunduğu alan içinde bu gibi sosyal mekanların bulunması bazı sıkıntıları beraberinde getirmektedir. Burada gün yapmak veya bir araya gelmek için hizmet almak isteyen hanımlarımız için ise bir çalışanımız hazır bulunacaktır. Hanımlarımızın evden getirdiği veya satın aldığı yiyecek ve içeceklerin sunumları için gereken destek verilecektir. Aynı zamanda hanımlarımız bu alan içinde hem gazete hem de kitap okuma imkanı bulabilecektir. Diğer yönü ile hanım kardeşlerimiz bir araya gelerek hem sohbet hem de fikir alışverişinde bulunabilecekler. Sosyal hayatın gereklerini yerine getirebilecek bir mekan olacaktır. Pandemi dönemi ile karşı karşıya olduğumuz içinde buraya rezervasyon ile talep alacağız. İşletmemiz sabah 09.00 ile 17.00 arasında misafir kabul edebilecektir.
Bir dönem Burdur eşrafını ağırlayan ve Burdur belediyesi tarafından restore edilen tarihi şehir kulübü hanımlara hizmet verecek.

Burdur belediyesi tarafından restore edilerek hizmete alınan tarihi şehir kulübü dönemin belediye başkanı tarafından hizmete alındıktan sonra kiraya verilerek hizmet veren ancak daha sonra kapatılan tarihi şehir kulübü hanımlara hizmet vermek amacı ile yeniden yeni konsepti ile kapılarını hanımlara açtı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Hanımlara hizmet vermek amacı ile kapılarını açan tarihi şehir kulübünün açılışında yaptığı konuşmada; bu güne kadar çeşitli düzenleme  ile halkımıza hizmet veren tarihi şehir kulübü kentimiz de çalışan hanımlar ve misafirlerini burada ağırlamak isteyen hanımlarımızın sosyalleşme ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Yeni bir konsept ile onların hizmetine sunuyoruz.

Özellikle hanımlarımız arasında gün olarak tabir edilen hafta da ayda yada belli zamanlar da bir araya gelmek üzere kentimiz de bir sosyalleşme alanına ihtiyaç duyulduğunu  onun için biz de bu anlamda kentimizin en eski mekanlarından tarihi şehir kulübünü yeniden bu ihtiyacı karşılaması için yeniden düzenledik. Günümüzde  artık bu gibi mekanlar her kesim için önemli bir ihtiyaç olarak görümlüktedir. Ticaret merkezlerinin yoğun bulunduğu alan içinde bu gibi sosyal mekanların bulunması bazı sıkıntıları beraberinde getirmektedir.

Burada gün yapmak veya bir araya gelmek için hizmet almak isteyen hanımlarımız için ise bir çalışanımız hazır bulunacaktır. Hanımlarımızın evden getirdiği veya satın aldığı yiyecek ve içeceklerin sunumları için gereken destek verilecektir. Aynı zamanda hanımlarımız bu alan içinde hem gazete hem de kitap okuma imkanı bulabilecektir. Diğer yönü ile hanım kardeşlerimiz bir araya gelerek hem sohbet hem de fikir alışverişinde bulunabilecekler. Sosyal hayatın gereklerini yerine getirebilecek bir mekan olacaktır. Pandemi dönemi ile karşı karşıya olduğumuz içinde buraya rezervasyon ile talep alacağız. İşletmemiz sabah 09.00 ile 17.00 arasında misafir kabul edebilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.