TEKE YÖRESİ 4.CANLI HAYVAN, HAYVANCILIK, TARIM TEKNOLOJİLERİ FUARI

GÜNDEM 02.04.2018 - 18:00, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4370+ kez okundu.
 

TEKE YÖRESİ 4.CANLI HAYVAN, HAYVANCILIK, TARIM TEKNOLOJİLERİ FUARI

Teke Yöresi 4. Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı 26 Nisan - 29 Nisan 2018 tarihleri arasında Tarım ve Hayvancılık sektörlerinin ülkemizdeki en önemli merkezlerinden biri olan Burdur’da düzenlenecektir.
Ülkemizin hayvancılık ekonomisine yön veren Teke Yöresine damgasını vuran Teke Yöresi 4. Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı 26 Nisan - 29 Nisan 2018 tarihleri arasında Tarım ve Hayvancılık sektörlerinin ülkemizdeki en önemli merkezlerinden biri olan Burdur’da düzenlenecektir. Ülkemizde büyükbaş ve küçükbaş süt hayvancılığının önemli merkezlerinden olan Burdur’un,  verimli tarım arazilerine sahip bir bölgede yer alması ve coğrafi konumu nedeni ile özellikle Teke Yöresi’nin merkezi konumundadır. Bu yönleri ile hayvansal ve bitkisel ürünlerin üretim ve işlenmesinde ihtiyaç duyulan  yeni teknolojilerin tanıtıldığı bölgenin en önemli fuarı olan  Teke Yöresi 4. Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı’nda sizleri yerinizi almak için davet ediyoruz. EN YENİ TEKNOLOJİLER BU FUARDA! Türk Tarım ve Hayvancılık sektörlerinin gelişimini engelleyen en önemli sorunların başında; küresel kuraklığın ve hayvan hastalıklarının getirdiği problemler, artan enerji giderleri, artan yem fiyatları, kalifiye işçi sıkıntısı, hayvansal ürünlerin çok düşük fiyatlara alıcı bulması, yetersiz ve verimi düşük damızlık hayvan sayısı gelmektedir. Bu sorunların önemini kavrayıp, başa çıkabilmek adına firmanız için en önemli pazarlardan biri olan Teke Yöresi 4. Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı, hayvan yetiştiricilerinin, tarım teknolojileri üreticilerinin ve sektörün  firmalarının, varlıklarını kamuoyuna duyurma imkanı sağlayacak, prestijini arttıracak ve yeni pazarlar yaratacaktır. Tarım ve Hayvancılık Sektörü’ nün önder firmalarını bir araya getirecek olan Teke Yöresi 4. Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı’nda, geleceğe dönük akılcı yatırımlar yaparak yeni ticari ilişkiler kurulduğuna şahit olacaksınız. Türkiye’de Faaliyet Gösteren Genetik Firmaları Canlı Hayvan Fuarında! Türkiye’de büyükbaş ve küçükbaş hayvancılığa hizmet veren Genetik Firmaları’nın  yurt içi ve yurt dışından temin ettikleri embriyolar ile doğan büyükbaş ve küçükbaş ırkları Teke Yöresi 4. Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı’nda sergileyecekler.  
Teke Yöresi 4. Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı 26 Nisan - 29 Nisan 2018 tarihleri arasında Tarım ve Hayvancılık sektörlerinin ülkemizdeki en önemli merkezlerinden biri olan Burdur’da düzenlenecektir.

Ülkemizin hayvancılık ekonomisine yön veren Teke Yöresine damgasını vuran Teke Yöresi 4. Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı 26 Nisan - 29 Nisan 2018 tarihleri arasında Tarım ve Hayvancılık sektörlerinin ülkemizdeki en önemli merkezlerinden biri olan Burdur’da düzenlenecektir.
Ülkemizde büyükbaş ve küçükbaş süt hayvancılığının önemli merkezlerinden olan Burdur’un,  verimli tarım arazilerine sahip bir bölgede yer alması ve coğrafi konumu nedeni ile özellikle Teke Yöresi’nin merkezi konumundadır. Bu yönleri ile hayvansal ve bitkisel ürünlerin üretim ve işlenmesinde ihtiyaç duyulan  yeni teknolojilerin tanıtıldığı bölgenin en önemli fuarı olan  Teke Yöresi 4. Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı’nda sizleri yerinizi almak için davet ediyoruz.

EN YENİ TEKNOLOJİLER BU FUARDA!

Türk Tarım ve Hayvancılık sektörlerinin gelişimini engelleyen en önemli sorunların başında; küresel kuraklığın ve hayvan hastalıklarının getirdiği problemler, artan enerji giderleri, artan yem fiyatları, kalifiye işçi sıkıntısı, hayvansal ürünlerin çok düşük fiyatlara alıcı bulması, yetersiz ve verimi düşük damızlık hayvan sayısı gelmektedir. Bu sorunların önemini kavrayıp, başa çıkabilmek adına firmanız için en önemli pazarlardan biri olan Teke Yöresi 4. Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı, hayvan yetiştiricilerinin, tarım teknolojileri üreticilerinin ve sektörün  firmalarının, varlıklarını kamuoyuna duyurma imkanı sağlayacak, prestijini arttıracak ve yeni pazarlar yaratacaktır.
Tarım ve Hayvancılık Sektörü’ nün önder firmalarını bir araya getirecek olan Teke Yöresi 4. Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı’nda, geleceğe dönük akılcı yatırımlar yaparak yeni ticari ilişkiler kurulduğuna şahit olacaksınız.
Türkiye’de Faaliyet Gösteren Genetik Firmaları Canlı Hayvan Fuarında!
Türkiye’de büyükbaş ve küçükbaş hayvancılığa hizmet veren Genetik Firmaları’nın  yurt içi ve yurt dışından temin ettikleri embriyolar ile doğan büyükbaş ve küçükbaş ırkları Teke Yöresi 4. Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı’nda sergileyecekler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.