TEKE YÖRESİ YAREN GECESİ BEĞENİ İLE İZLENDİ

KÜLTÜR 16.04.2018 - 11:02, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3490+ kez okundu.
 

TEKE YÖRESİ YAREN GECESİ BEĞENİ İLE İZLENDİ

Burdur da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Burdurlu yerel sanatçıların sahne aldığı ‘Yaren Gecesi’ düzenlendi.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans ve Sergi Salonunda düzenlenen gece’ye Burdur Valisi Şerif Yılmaz Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, çevre illerden gelen Yörük Beyleri ve vatandaşlar katıldı.  Burdurlu sanatçıların sahne aldığı gecede yöre türkülerinin  çalıp seslendirdiği birbirinden eşsiz sanatçıların teke yöresine ait Türküler programa katılanlar tarafından beğeniyle dinlenildi.  Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “Yaren Gecesi” sonunda Vali Yılmaz’a organizasyon tarafından Nasrettin Hoca figürlü saat hediye edildi. Vali Yılmaz, sanatçılar ve Yörük Beyleri ile hatıra fotoğrafı çekildikten sonra gece bir sonraki senede yapılacak olan gece için temenniler ile sona erdi katılanlar Konferans Salonundan ayrıldı.  
Burdur da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Burdurlu yerel sanatçıların sahne aldığı ‘Yaren Gecesi’ düzenlendi.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans ve Sergi Salonunda düzenlenen gece’ye Burdur Valisi Şerif Yılmaz Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, çevre illerden gelen Yörük Beyleri ve vatandaşlar katıldı. 

Burdurlu sanatçıların sahne aldığı gecede yöre türkülerinin  çalıp seslendirdiği birbirinden eşsiz sanatçıların teke yöresine ait Türküler programa katılanlar tarafından beğeniyle dinlenildi. 

Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “Yaren Gecesi” sonunda Vali Yılmaz’a organizasyon tarafından Nasrettin Hoca figürlü saat hediye edildi. Vali Yılmaz, sanatçılar ve Yörük Beyleri ile hatıra fotoğrafı çekildikten sonra gece bir sonraki senede yapılacak olan gece için temenniler ile sona erdi katılanlar Konferans Salonundan ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.