TEKNOKENT EKİBİ VALİ YILMAZ'A BİLGİ AKTARDI

TEKNOLOJİ 05.08.2017 - 17:33, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3663+ kez okundu.
 

TEKNOKENT EKİBİ VALİ YILMAZ'A BİLGİ AKTARDI

MAKÜ Teknokent heyeti’de beş gün süren çalışma ziyaretleri sonrasında Burdur’a dönerek Vali Yılmaz’a bilgi aktardılar.
Çalışma ziyaretinde bulunmak üzere Ankara’ya giden MAKÜ Teknokent Yöneticileri, Burdur’a dönüşlerinde Vali Şerif Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek kendisine temasları hakkında verdiler.  Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Teknokent Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gökhan Yılmaz, Teknokent İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Veli Sipahi ve Teknoloji Transfer Ofisi Modül Koordinatörü Uzman Nilgün Şengöz'den oluşan heyet 10 – 14 Temmuz 2017 tarihleri arasında Ankara’ya çalışma ziyaretinde bulunmuşlardı.  Burdur'a dönüşlerinde Vali Yılmaz’ı ziyaret eden heyet Ankara'da gerçekleştirdikleri çalışma ziyaretiyle ilgili izlenimlerini kendisiyle paylaştılar.  Vali Yılmaz bu tarz inceleme gezilerinin, çalışma ziyaretlerinin önemli olduğuna vurgu yaparak heyete gerçekleştirdikleri Ankara programları için teşekkür etti. Hem üniversiteler arasında ki işbirliğinin pekişmesi, hem de ziyaret edilen Üniversite Teknokentlerinin kuruluş aşamasından günümüze kadar yaşadıkları deneyimlerine dair tecrübelerinin paylaşılması, teknokentlerin yerinde görülmesi yeni kuruluş sürecinde olan MAKÜ Teknokent’e katkılar sunacağını ifade etti.   Heyet Ankara programları kapsamında Atılım Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ), Hacettepe Üniversitesi’ni ziyaret ederek, Üniversitelerin Teknokentleri ve Teknoloji Transfer Ofislerinin uzman ve akademik personelleri ile bir araya gelmişlerdi. Ayrıca Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında Teknokent bölge sorumlu uzmanları ile görüşen heyet, Teknokentlerin işleyişi, Bakanlığın destekleri, kuruluş sürecinde faaliyete geçmeden dikkat edilmesi gereken önemli konularla ilgili yetkililerden bilgi almışlar ve son olarak ta İvedik Organize Sanayi bölgesinde yer alan Teknopark Ankara’da incelemelerde bulunmuşlardı.  
MAKÜ Teknokent heyeti’de beş gün süren çalışma ziyaretleri sonrasında Burdur’a dönerek Vali Yılmaz’a bilgi aktardılar.

Çalışma ziyaretinde bulunmak üzere Ankara’ya giden MAKÜ Teknokent Yöneticileri, Burdur’a dönüşlerinde Vali Şerif Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek kendisine temasları hakkında verdiler. 

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Teknokent Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gökhan Yılmaz, Teknokent İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Veli Sipahi ve Teknoloji Transfer Ofisi Modül Koordinatörü Uzman Nilgün Şengöz'den oluşan heyet 10 – 14 Temmuz 2017 tarihleri arasında Ankara’ya çalışma ziyaretinde bulunmuşlardı. 

Burdur'a dönüşlerinde Vali Yılmaz’ı ziyaret eden heyet Ankara'da gerçekleştirdikleri çalışma ziyaretiyle ilgili izlenimlerini kendisiyle paylaştılar. 

Vali Yılmaz bu tarz inceleme gezilerinin, çalışma ziyaretlerinin önemli olduğuna vurgu yaparak heyete gerçekleştirdikleri Ankara programları için teşekkür etti. Hem üniversiteler arasında ki işbirliğinin pekişmesi, hem de ziyaret edilen Üniversite Teknokentlerinin kuruluş aşamasından günümüze kadar yaşadıkları deneyimlerine dair tecrübelerinin paylaşılması, teknokentlerin yerinde görülmesi yeni kuruluş sürecinde olan MAKÜ Teknokent’e katkılar sunacağını ifade etti.

 

Heyet Ankara programları kapsamında Atılım Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ), Hacettepe Üniversitesi’ni ziyaret ederek, Üniversitelerin Teknokentleri ve Teknoloji Transfer Ofislerinin uzman ve akademik personelleri ile bir araya gelmişlerdi. Ayrıca Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında Teknokent bölge sorumlu uzmanları ile görüşen heyet, Teknokentlerin işleyişi, Bakanlığın destekleri, kuruluş sürecinde faaliyete geçmeden dikkat edilmesi gereken önemli konularla ilgili yetkililerden bilgi almışlar ve son olarak ta İvedik Organize Sanayi bölgesinde yer alan Teknopark Ankara’da incelemelerde bulunmuşlardı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.