TEKVANDO SPORCULARI BAŞKAN ERCENGİZ’İ ZİYARET ETTİ

SPOR 11.02.2020 - 13:32, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3251+ kez okundu.
 

TEKVANDO SPORCULARI BAŞKAN ERCENGİZ’İ ZİYARET ETTİ

İstanbul’da düzenlenen 52 Ülkenin katıldığı 7.Uluslararası Taekwondo Turkish Open Poomsae Turnuvasına katılan Burdur Belediye Personeli başkanı ziyaret etti.
 İstanbul’da düzenlenen 52 Ülkenin katıldığı 7.Uluslararası Taekwondo Turkish Open Poomsae Turnuvasına katılan Erdem Durmaz, Hande Yeliz Batı, İrem Akçay, Rıza Mutlu ve Taekwondo İl Temsilcisi ve antrenör Ersin Ünal, idareci Sadık Ergün Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti. Ziyarette Taekwondo İl Temsilcisi ve Antrenörü Ersin Ünal “ 26-29 Ocak tarihlerinde Ankara’da yapılan Türkiye Şampiyonası’na takım olarak katılarak, 03-07 Şubat 2020 tarihlerinde İstanbul’da yapılan Uluslararası Turkish Open Taekwondo Poomsae Turnuvasına Milli Takım adına girmeye hak kazandık. Dereceyle Burdur’umuza döndük. Ersin Ünal ve Erdem Durmaz takım halinde 5. olarak ülkemizi en güzel şekilde temsil ettiler. Müsabaka kategorisinde de Nazlı Hilal Özbek Milli Takımda Müsabakalara katılmıştır. İlerleyen zamanda ilimizden ulusal ve uluslararası daha fazla derceler yapıp daha da fazla sporcumuzla Milli Takımda görmek istiyoruz. Ayrıca bize her konuda destek olan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Sporcular ile tek tek ilgilenen ve her birini ayrı ayrı tebrik eden Başkan Ercengiz, “İlimizin adının başarı ile anılmasını sağlayan her sporcumuz bizleri gururlandırıyor. Burdur Belediyesi olarak imkânlarımız dâhilinde tüm spor branşların da destek olmaya çalışıyoruz” dedi.  
İstanbul’da düzenlenen 52 Ülkenin katıldığı 7.Uluslararası Taekwondo Turkish Open Poomsae Turnuvasına katılan Burdur Belediye Personeli başkanı ziyaret etti.

 İstanbul’da düzenlenen 52 Ülkenin katıldığı 7.Uluslararası Taekwondo Turkish Open Poomsae Turnuvasına katılan Erdem Durmaz, Hande Yeliz Batı, İrem Akçay, Rıza Mutlu ve Taekwondo İl Temsilcisi ve antrenör Ersin Ünal, idareci Sadık Ergün Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.

Ziyarette Taekwondo İl Temsilcisi ve Antrenörü Ersin Ünal “ 26-29 Ocak tarihlerinde Ankara’da yapılan Türkiye Şampiyonası’na takım olarak katılarak, 03-07 Şubat 2020 tarihlerinde İstanbul’da yapılan Uluslararası Turkish Open Taekwondo Poomsae Turnuvasına Milli Takım adına girmeye hak kazandık. Dereceyle Burdur’umuza döndük. Ersin Ünal ve Erdem Durmaz takım halinde 5. olarak ülkemizi en güzel şekilde temsil ettiler. Müsabaka kategorisinde de Nazlı Hilal Özbek Milli Takımda Müsabakalara katılmıştır. İlerleyen zamanda ilimizden ulusal ve uluslararası daha fazla derceler yapıp daha da fazla sporcumuzla Milli Takımda görmek istiyoruz. Ayrıca bize her konuda destek olan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Sporcular ile tek tek ilgilenen ve her birini ayrı ayrı tebrik eden Başkan Ercengiz, “İlimizin adının başarı ile anılmasını sağlayan her sporcumuz bizleri gururlandırıyor. Burdur Belediyesi olarak imkânlarımız dâhilinde tüm spor branşların da destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.