TEMEL EĞİTİMİNİ TAMAMLAYAN ERLER TÖRENLE YEMİN ETTİ

GÜNDEM 25.05.2018 - 14:38, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4370+ kez okundu.
 

TEMEL EĞİTİMİNİ TAMAMLAYAN ERLER TÖRENLE YEMİN ETTİ

Binbaşı Maruf Kışlasında Düzenlenen Törende 1998/2 Tertip 2. Kademe ve 371. Kısa Dönem acemi erler yemin etti
Yemin Törenine Vali Hasan Şıldak  başta olmak üzere Antalya Garnizon ve 3. Piyade Eğitim Tugay Komutanı P. Alb. Tahir Savran, Garnizon ve 58. Piyade Eğitim Alay Komutanı P. Alb. Hakan Tutucu, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan Kılıç,  Tırtıllı Araç Sürücü Eğitim Alay Komutanı Tank Alb. Aytaç Tokçalar, kamu kurumlarının yöneticileri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Burdur İl Temsilcisi Hasan Okyar ve asker yakınları katıldı.    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından 58. Piyade Eğitim Alayında eğitim gören 3533 acemi asker yemin etti. Törene katılan acemi erler adına yaş kütüğüne plaket çakılmasının ardından kışlaya ilk katılış yapan askerlere Vali Hasan Şıldak tarafından hediye takdim edildi. Eğitim, Spor ve Bakım branşlarında başarılı olan erlere protokol üyeleri tarafından başarı belgesi ve ödüllerinin veirlmesiyle devam eden yemin töreninde, vatani görevlerini Burdur’da yapmış olan Mehmetçik yakınlarına da katılım belgelesi ve hediye takdim edildi.   Törenin son bölümünde Antalya Garnizon ve 3. Piyade Eğitim Tugay Komutanı P. Alb. Tahir Savran tören için gelen asker ailelerine ve er eğitimini bitiren askerler ve onları yetiştiren subaylara yönelik bir teşekkür konuşması yaptı. Tören yemin eden erler tarafından Piyade Marşı’nın okumasının akabinde bando takımı eşliğinde askerlerin ve subayların tören geçişi ile son buldu.  
Binbaşı Maruf Kışlasında Düzenlenen Törende 1998/2 Tertip 2. Kademe ve 371. Kısa Dönem acemi erler yemin etti

Yemin Törenine Vali Hasan Şıldak  başta olmak üzere Antalya Garnizon ve 3. Piyade Eğitim Tugay Komutanı P. Alb. Tahir Savran, Garnizon ve 58. Piyade Eğitim Alay Komutanı P. Alb. Hakan Tutucu, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan Kılıç,  Tırtıllı Araç Sürücü Eğitim Alay Komutanı Tank Alb. Aytaç Tokçalar, kamu kurumlarının yöneticileri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Burdur İl Temsilcisi Hasan Okyar ve asker yakınları katıldı. 

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından 58. Piyade Eğitim Alayında eğitim gören 3533 acemi asker yemin etti. Törene katılan acemi erler adına yaş kütüğüne plaket çakılmasının ardından kışlaya ilk katılış yapan askerlere Vali Hasan Şıldak tarafından hediye takdim edildi. Eğitim, Spor ve Bakım branşlarında başarılı olan erlere protokol üyeleri tarafından başarı belgesi ve ödüllerinin veirlmesiyle devam eden yemin töreninde, vatani görevlerini Burdur’da yapmış olan Mehmetçik yakınlarına da katılım belgelesi ve hediye takdim edildi.

 

Törenin son bölümünde Antalya Garnizon ve 3. Piyade Eğitim Tugay Komutanı P. Alb. Tahir Savran tören için gelen asker ailelerine ve er eğitimini bitiren askerler ve onları yetiştiren subaylara yönelik bir teşekkür konuşması yaptı. Tören yemin eden erler tarafından Piyade Marşı’nın okumasının akabinde bando takımı eşliğinde askerlerin ve subayların tören geçişi ile son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.