“TEMİZ EVLER, GÜLEN YÜZLER” PROJESİ HALKIMIZIN HİZMETİNDE

YAŞAM 16.02.2016 - 09:58, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4674+ kez okundu.
 

“TEMİZ EVLER, GÜLEN YÜZLER” PROJESİ HALKIMIZIN HİZMETİNDE

Yaşlılar ve Eengelliler başta olmak üzere bakıma muhtaç bütün Bucaklıların yardımına Bucak Belediyesi koşuyor.
 “Temiz evler, Gülen yüzler” uygulaması doğrultusunda harekete geçen Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri evlerin temizliğini yapıyor. Bucak Belediyesi ibadethane ve okul temizliği çalışmalarından sonra engelli ve yaşlı vatandaşların evine temizlik hizmeti götürmeye devam ediyor. Temizlikte sınır tanımadıklarını söyleyen Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, “Vatandaşlarımızın uygulamadan memnun olduklarını görmek bizleri daha da teşvik ediyor. Biz de sokak sokak temizlediğimiz Bucak’ı  şimdi ev ev temizliyoruz” diye konuştu. Belediyeye başvurdum, ertesi gün geldiler Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı Temizlik İşleri ekipleri, güçten düşen yaşlı vatandaşlar ile fiziksel koşullar nedeniyle temizlik yapamayan engellilerin talepleri doğrultusunda temizlik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bucak Belediyesi’nin evde temizlik hizmetinden yararlanan bir vatandaş “Bacaklarım vücudumu taşıyamaz olunca evimde temizlik yapamaz oldum. Evde temizlik yaptıracak maddi gücüm de yoktu. Belediyeye başvurdum. Ertesi gün 2 tane bayan çalışanla evimi tertemiz yaptılar. Allah Başkanımız Süleyman Mutlu ve herkesten razı olsun” diye konuştu.   Öncelik yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza “Cami gibi kamu kurumlarının temizliğinden sonra vatandaşlarımızın evlerinin temizliğine kaldığımız yerden devam ediyoruz” diyen Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, “Önceliğimizi evlerini temizleyemeyecek durumda olan vatandaşlarımıza verdik. Çünkü herkesin evini temizlettirmesi kolay değil. Ekonomik güç gerektirir” dedi. 
Yaşlılar ve Eengelliler başta olmak üzere bakıma muhtaç bütün Bucaklıların yardımına Bucak Belediyesi koşuyor.

 “Temiz evler, Gülen yüzler” uygulaması doğrultusunda harekete geçen Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri evlerin temizliğini yapıyor. Bucak Belediyesi ibadethane ve okul temizliği çalışmalarından sonra engelli ve yaşlı vatandaşların evine temizlik hizmeti götürmeye devam ediyor. Temizlikte sınır tanımadıklarını söyleyen Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, “Vatandaşlarımızın uygulamadan memnun olduklarını görmek bizleri daha da teşvik ediyor. Biz de sokak sokak temizlediğimiz Bucak’ı  şimdi ev ev temizliyoruz” diye konuştu.

Belediyeye başvurdum, ertesi gün geldiler

Bucak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı Temizlik İşleri ekipleri, güçten düşen yaşlı vatandaşlar ile fiziksel koşullar nedeniyle temizlik yapamayan engellilerin talepleri doğrultusunda temizlik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bucak Belediyesi’nin evde temizlik hizmetinden yararlanan bir vatandaş “Bacaklarım vücudumu taşıyamaz olunca evimde temizlik yapamaz oldum. Evde temizlik yaptıracak maddi gücüm de yoktu. Belediyeye başvurdum. Ertesi gün 2 tane bayan çalışanla evimi tertemiz yaptılar. Allah Başkanımız Süleyman Mutlu ve herkesten razı olsun” diye konuştu.  

Öncelik yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza

“Cami gibi kamu kurumlarının temizliğinden sonra vatandaşlarımızın evlerinin temizliğine kaldığımız yerden devam ediyoruz” diyen Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, “Önceliğimizi evlerini temizleyemeyecek durumda olan vatandaşlarımıza verdik. Çünkü herkesin evini temizlettirmesi kolay değil. Ekonomik güç gerektirir” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.