TERÖR RAMAZAN EĞLENCELERİNİ DE VURDU

YAŞAM 29.06.2016 - 16:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3319+ kez okundu.
 

TERÖR RAMAZAN EĞLENCELERİNİ DE VURDU

Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri, Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen hain saldırı nedeniyle iptal edildi.
Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen hain saldırı nedeniyle Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri iptal edildi. Burdur Belediyesi tarafından bu hafta sonu planlanan Konya Mevlana Sema Gurubu ile Mehmet Erdem konseri iptal edildi. Atatürk Havalimanı’nda yaşanan terör olayından duyduğu üzüntüyü ifade eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yaptığı açıklamada terörü lanetledi. Başkan Ercengiz, “Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen hain saldırıda kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Sivil halkı hedef alan terör; kalleş, acımasız ve aşağılık yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Terörü lanetliyoruz. Burdur Belediyesi olarak terör konusunda gösterdiğimiz hassasiyet gereği Ramazan etkinlikleri kapsamında bu hafta sonu düzenlemeyi planladığımız etkinliklerimiz iptal edilmiştir.” dedi.                           BAYRAKLAR YARIYA İNDİRİLDİ Atatürk Havalimanında meydana gelen menfur terör saldırısı neticesinde 29.06.2016 (bugün) saat 13:00 itibariyle; 41 kişinin hayatını kaybettiği belirlenmiştir. Hayatını kaybedenlerden 37 kişinin kimliği tespit edilmiş, bunlardan 10'unun yabancı uyruklu, 3'ünün ise çifte vatandaş olduğu anlaşılmıştır. Hastanede yaralı olarak bulunan 239 kişiden 109'u taburcu edilmiş, 130 kişinin tedavilerine devam edilmektedir. Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre yurt genelinde 1 günlük yas ilan edilmiş valilik ve kaymakamlıklara bildirilmiş ardından bütün bayraklar yarıya indirilmiştir. Bütün vatandaşlarımızın başı sağ olsun.         
Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri, Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen hain saldırı nedeniyle iptal edildi.

Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen hain saldırı nedeniyle Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri iptal edildi. Burdur Belediyesi tarafından bu hafta sonu planlanan Konya Mevlana Sema Gurubu ile Mehmet Erdem konseri iptal edildi.

Atatürk Havalimanı’nda yaşanan terör olayından duyduğu üzüntüyü ifade eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yaptığı açıklamada terörü lanetledi.

Başkan Ercengiz, “Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen hain saldırıda kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Sivil halkı hedef alan terör; kalleş, acımasız ve aşağılık yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Terörü lanetliyoruz. Burdur Belediyesi olarak terör konusunda gösterdiğimiz hassasiyet gereği Ramazan etkinlikleri kapsamında bu hafta sonu düzenlemeyi planladığımız etkinliklerimiz iptal edilmiştir.” dedi.

                          BAYRAKLAR YARIYA İNDİRİLDİ

Atatürk Havalimanında meydana gelen menfur terör saldırısı neticesinde 29.06.2016 (bugün) saat 13:00 itibariyle; 41 kişinin hayatını kaybettiği belirlenmiştir. Hayatını kaybedenlerden 37 kişinin kimliği tespit edilmiş, bunlardan 10'unun yabancı uyruklu, 3'ünün ise çifte vatandaş olduğu anlaşılmıştır. Hastanede yaralı olarak bulunan 239 kişiden 109'u taburcu edilmiş, 130 kişinin tedavilerine devam edilmektedir.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre yurt genelinde 1 günlük yas ilan edilmiş valilik ve kaymakamlıklara bildirilmiş ardından bütün bayraklar yarıya indirilmiştir. Bütün vatandaşlarımızın başı sağ olsun.   

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.