TERÖR YUVALANMASI VE YATAKLIK KONUSUNDA UYARI

ASAYİŞ 26.10.2017 - 14:56, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2516+ kez okundu.
 

TERÖR YUVALANMASI VE YATAKLIK KONUSUNDA UYARI

Burdur Valiliği tarafından açıklanan genelge de yayla evleri ve yerleşim yerlerine uzak olan yerlerde evi olan vatandaşlar uyarıldı.
Burdur Valiliğinden yapılan açıklamada; Vatandaşlarımız özellikle yaz aylarında yayla evlerine veya yerleşim yerlerinden uzakta yazlık olarak kullandıkları evlerine taşınmakta, ya da hafta sonu veya tatil günlerinde günübirlik zamanlarını bu evlerinde geçirmektedirler.   Vatandaşlarımızdan istirhamımız yazın kullandıkları bu evlerden ayrıldıkları zaman geride yiyecek, içecek türünden gıda malzemesi bırakmamalarıdır. Ayrıca evlerinin muhafazalarını sağlama açısından da kapılarını kilitli tutmaları ve diğer gerekli önlemleri almaları gerekmektedir.   Terör suçları başta olmak üzere çeşitli suçlardan aranan şahısların bu evleri kullanabilecekleri, bu evlerde saklanabilecekleri göz önünde bulundurularak gerekli tedbirlerin alınması ve vatandaşlarımızın bu konuda gerekli hassasiyeti göstermesi, yayla evleri ve yazlık olarak kullanılan yerleşim yerlerinden uzaktaki bu evlerde dikkat çeken durumlar, kişiler olduğunda güvenlik güçlerine bildirilmeleri suçluların yakalanması açısından önem arz etmektedir.  
Burdur Valiliği tarafından açıklanan genelge de yayla evleri ve yerleşim yerlerine uzak olan yerlerde evi olan vatandaşlar uyarıldı.

Burdur Valiliğinden yapılan açıklamada; Vatandaşlarımız özellikle yaz aylarında yayla evlerine veya yerleşim yerlerinden uzakta yazlık olarak kullandıkları evlerine taşınmakta, ya da hafta sonu veya tatil günlerinde günübirlik zamanlarını bu evlerinde geçirmektedirler.

 

Vatandaşlarımızdan istirhamımız yazın kullandıkları bu evlerden ayrıldıkları zaman geride yiyecek, içecek türünden gıda malzemesi bırakmamalarıdır. Ayrıca evlerinin muhafazalarını sağlama açısından da kapılarını kilitli tutmaları ve diğer gerekli önlemleri almaları gerekmektedir.

 

Terör suçları başta olmak üzere çeşitli suçlardan aranan şahısların bu evleri kullanabilecekleri, bu evlerde saklanabilecekleri göz önünde bulundurularak gerekli tedbirlerin alınması ve vatandaşlarımızın bu konuda gerekli hassasiyeti göstermesi, yayla evleri ve yazlık olarak kullanılan yerleşim yerlerinden uzaktaki bu evlerde dikkat çeken durumlar, kişiler olduğunda güvenlik güçlerine bildirilmeleri suçluların yakalanması açısından önem arz etmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.