TGC A.A MUHABİRİ ABDÜLKADİR NİŞANCI İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI

DİĞER 23.05.2019 - 18:10, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3161+ kez okundu.
 

TGC A.A MUHABİRİ ABDÜLKADİR NİŞANCI İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Bayburt Trabzon il sınırında uçuruma düşen Abdülkadir Nişancı için baş sağlığı mesaja yayınladı.
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Bayburt Trabzon il sınırında yol çalışmalarını görüntülemek için çalışmalar yaptığı sırada uçuruma düşen ve 13. günde aramalar sonucu cansız bedenine ulaşılan AA muhabiri Abdülkadir Nişancı için baş sağlığı mesaja yayınladı. “Gazetecilik dünyanın en zor ve tehlikeli koşullarında yapılan meslekleri arasında yer alıyor. Dünyada ve Türkiye’de haber peşinde fedakarca çalışan birçok meslektaşımızı bu nedenle kaybediyoruz. Son olarak  Bayburt-Trabzon il sınırında yürütülen yol açma çalışmalarını takip ederken Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Abdülkadir Nişancı üzerine çıktığı kar kütlesi ile birlikte uçuruma düşmüştü. 13 gündür sürdürülen çalışmaların sonunda Çaykara İlçesi Derebaşı HES Göleti içinde yapılan arama çalışmalarında meslektaşımızın cansız bedenine ulaşıldığını haber aldık. Üzüntümüz büyük. Bu olayların tekrarlanmamasını umuyor, meslektaşımızın ailesine, Anadolu Ajansı çalışanlarına ve basın topluluğumuza başsağlığı diliyoruz.”
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Bayburt Trabzon il sınırında uçuruma düşen Abdülkadir Nişancı için baş sağlığı mesaja yayınladı.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Bayburt Trabzon il sınırında yol çalışmalarını görüntülemek için çalışmalar yaptığı sırada uçuruma düşen ve 13. günde aramalar sonucu cansız bedenine ulaşılan AA muhabiri Abdülkadir Nişancı için baş sağlığı mesaja yayınladı.

“Gazetecilik dünyanın en zor ve tehlikeli koşullarında yapılan meslekleri arasında yer alıyor. Dünyada ve Türkiye’de haber peşinde fedakarca çalışan birçok meslektaşımızı bu nedenle kaybediyoruz. Son olarak  Bayburt-Trabzon il sınırında yürütülen yol açma çalışmalarını takip ederken Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Abdülkadir Nişancı üzerine çıktığı kar kütlesi ile birlikte uçuruma düşmüştü. 13 gündür sürdürülen çalışmaların sonunda Çaykara İlçesi Derebaşı HES Göleti içinde yapılan arama çalışmalarında meslektaşımızın cansız bedenine ulaşıldığını haber aldık. Üzüntümüz büyük. Bu olayların tekrarlanmamasını umuyor, meslektaşımızın ailesine, Anadolu Ajansı çalışanlarına ve basın topluluğumuza başsağlığı diliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.