TİCARET BORSASI SEÇİMLERİNİN KAZANANI BURDUR OLDU.

GÜNDEM 16.04.2018 - 10:43, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4796+ kez okundu.
 

TİCARET BORSASI SEÇİMLERİNİN KAZANANI BURDUR OLDU.

Burdur Ticaret Borsası Meclis Seçimlerini, Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzal’in listesi kazandı. 3 listenin yarıştığı seçimlerin kazananı Burdur oldu
Burdur Ticaret Borsası’nın yeni yönetimin, meclisinin ve yönetim kurulu başkanının belirleneceği seçimde, 3 liste yeni dönemde görev almak için yarıştı. Sabah saat 09.00’da başlayan oy kullanma işlemi, akşam saat 17.00’de sona erdi. İl Seçim Kurulu huzurunda yapılan sayıma sadece başkan adayları ve birer yardımcısı salona alındı. Yapılan oylama sonucunu, bina dışarısında bekleyen üyelere, mevcut Başkan Yılmaz Başar duyurdu. Buna göre Mevcut Başkan Başkanı Yılmaz Başar’ın listesi 81 oy, Baki Varol’un listesi 139 oy, Ömer Faruk Gündüzalp’in listesi ise 142 oy alarak, Burdur Ticaret Borsası’nın yeni meclisini oluşturdu. Üç listenin ekibine gösterdikleri başarıdan dolayı teşekkür eden Ömer Faruk Gündüzalp, “İllaki galip ve mağlup olacaktı o oldu. Ama biz sabahtan kendi aramızda yaptığımız konuşmada bu seçimin mağlubu yok. Bu seçimin tek kazananı var, o da Burdur’dur. Biz hep birlikte, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da birlikte çalışacağız. Burdur için çalışacağız. Her yerde dile getiriyoruz sevdamız da, davamızda, kavgamız da Burdur’dur, Burdur’un ortak menfaatleridir. Her iki eski başkanın tecrübelerinden faydalanarak, Burdur Ticaret Borsası’nın şuanda bulunduğu konumdan bir adım daha ileriye götürmektir hedefimizdir. Hepinize teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi.  
Burdur Ticaret Borsası Meclis Seçimlerini, Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzal’in listesi kazandı. 3 listenin yarıştığı seçimlerin kazananı Burdur oldu

Burdur Ticaret Borsası’nın yeni yönetimin, meclisinin ve yönetim kurulu başkanının belirleneceği seçimde, 3 liste yeni dönemde görev almak için yarıştı. Sabah saat 09.00’da başlayan oy kullanma işlemi, akşam saat 17.00’de sona erdi. İl Seçim Kurulu huzurunda yapılan sayıma sadece başkan adayları ve birer yardımcısı salona alındı.

Yapılan oylama sonucunu, bina dışarısında bekleyen üyelere, mevcut Başkan Yılmaz Başar duyurdu. Buna göre Mevcut Başkan Başkanı Yılmaz Başar’ın listesi 81 oy, Baki Varol’un listesi 139 oy, Ömer Faruk Gündüzalp’in listesi ise 142 oy alarak, Burdur Ticaret Borsası’nın yeni meclisini oluşturdu.

Üç listenin ekibine gösterdikleri başarıdan dolayı teşekkür eden Ömer Faruk Gündüzalp, “İllaki galip ve mağlup olacaktı o oldu. Ama biz sabahtan kendi aramızda yaptığımız konuşmada bu seçimin mağlubu yok. Bu seçimin tek kazananı var, o da Burdur’dur. Biz hep birlikte, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da birlikte çalışacağız. Burdur için çalışacağız. Her yerde dile getiriyoruz sevdamız da, davamızda, kavgamız da Burdur’dur, Burdur’un ortak menfaatleridir. Her iki eski başkanın tecrübelerinden faydalanarak, Burdur Ticaret Borsası’nın şuanda bulunduğu konumdan bir adım daha ileriye götürmektir hedefimizdir. Hepinize teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.