(TOBB) ORTAOKULU BAŞKAN KEYİK’İ ZİYARET ETTİ

EĞİTİM 01.03.2016 - 16:25, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3512+ kez okundu.
 

(TOBB) ORTAOKULU BAŞKAN KEYİK’İ ZİYARET ETTİ

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı, Burdur Merkez, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ortaokulu Müdürü Recep Nalcı Başkan Keyik’i ziyaret etti.
T.C. Milli Eğitim Bakanlığı, Burdur Merkez, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ortaokulu Müdürü Recep Nalcı ve beraberinde Okul Aile Birliği Başkanı Nilgün Özel, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i makamında ziyaret etti. Ziyarette BUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Çeliker ile Okul Aile Birliği Bşk. Yrd. Seher Yelkovan, Öğretmen Ali Şengel, Öğrenci Temsilcisi Asude Gedik de yer aldılar.   BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, “Ziyaret, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiğimiz Vergi Ödül Töreni vesilesiyle, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile okulun durumu ve gelişimine ilişkin yapılan görüşme konusunda oldu. Okul Müdürü Recep Nalcı, Okulun eksiklik ve gelişim ihtiyaçlarını, Okul Aile Birliği Başkanımız tarafından TOBB Başkanımıza bir çiçek takdim ederek yaptığımız görüşmede aktarmıştı. Biz bugün, o görüşmeye istinaden, okulun ihtiyaçlarına ilişkin değerlendirmelerimizi yaptık” dedi. Başkan Hisarcıklıoğlu’nun eğitime verdiği önemin büyük olduğunu ve çalışmaları titizlikle takip ettiğini ifade eden Keyik; ayrıca, 750 metrekarelik alanda kurulan, 17 dersliğe sahip olan ve 1999 yılında hizmete açılan TOBB Ortaokulu’nun, çağın gelişimine uygun şekilde donanım içinde olması yönünde, gerekli yazışmaların yapıldığını ve ilgilerinin devam edeceğini belirtti.   Ziyaretin sonunda, Okullarına gösterdiği ilgiye teşekkür kabilinden BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’e, Okul Öğrenci Temsilcisi Asude Gedik tarafından bir plaket takdim edildi.
T.C. Milli Eğitim Bakanlığı, Burdur Merkez, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ortaokulu Müdürü Recep Nalcı Başkan Keyik’i ziyaret etti.

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı, Burdur Merkez, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ortaokulu Müdürü Recep Nalcı ve beraberinde Okul Aile Birliği Başkanı Nilgün Özel, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i makamında ziyaret etti. Ziyarette BUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Çeliker ile Okul Aile Birliği Bşk. Yrd. Seher Yelkovan, Öğretmen Ali Şengel, Öğrenci Temsilcisi Asude Gedik de yer aldılar.

 

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, “Ziyaret, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiğimiz Vergi Ödül Töreni vesilesiyle, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile okulun durumu ve gelişimine ilişkin yapılan görüşme konusunda oldu. Okul Müdürü Recep Nalcı, Okulun eksiklik ve gelişim ihtiyaçlarını, Okul Aile Birliği Başkanımız tarafından TOBB Başkanımıza bir çiçek takdim ederek yaptığımız görüşmede aktarmıştı. Biz bugün, o görüşmeye istinaden, okulun ihtiyaçlarına ilişkin değerlendirmelerimizi yaptık” dedi. Başkan Hisarcıklıoğlu’nun eğitime verdiği önemin büyük olduğunu ve çalışmaları titizlikle takip ettiğini ifade eden Keyik; ayrıca, 750 metrekarelik alanda kurulan, 17 dersliğe sahip olan ve 1999 yılında hizmete açılan TOBB Ortaokulu’nun, çağın gelişimine uygun şekilde donanım içinde olması yönünde, gerekli yazışmaların yapıldığını ve ilgilerinin devam edeceğini belirtti.

 

Ziyaretin sonunda, Okullarına gösterdiği ilgiye teşekkür kabilinden BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’e, Okul Öğrenci Temsilcisi Asude Gedik tarafından bir plaket takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.