TÜM BURDUR'U OĞUZHANSPOR'A DESTEKLEMEYE DAVET EDİYORUM

SPOR 28.11.2016 - 13:38, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2742+ kez okundu.
 

TÜM BURDUR'U OĞUZHANSPOR'A DESTEKLEMEYE DAVET EDİYORUM

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Bölgesel Amatör Lig'de yer alan ve ilimizi temsil eden Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'a 3.lig yolunda başarılar dileyerek, takıma destek verilmesini söyledi.
AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik yaptığı açıklamada Burdur'u temsil eden ve grubunda lider olan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'un her geçen gün 3.lig adına önemli işler yaptığını hatırlattı. Özçelik, son haftalarda alınan başarılı sonuçlarla birlikte ilk sıraya yerleşen takıma, tüm işadamlarının, sivil toplum kuruluşlarının ve vatandaşların destek vermesi gerektiğini söyledi. Geçen hafta Bucak Bld. Oğuzhanspor'un kendi sahasında oynadığı karşılaşmayı tribünden izlediğini belirten Özçelik, "Hem sahada oynayan oyuncular, hem teknik heyet hem de kulüp yöneticileri ile yaşanan galibiyeti tribünleri dolduran yaklaşık 2 bin kişiyle doyasıya yaşadık. Eminim ki her geçen hafta bu mutluluk daha da artacak ve 3.lige çıkmak için büyük çaba gösteren ilimiz temsilcisinin başarılı olması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz" diye konuştu. Yıllar önce Burdur'un 3.ligde mücadele eden bir takımı olduğunu belirten Özçelik, bu başarının yeniden kazanılması için grubunda lider durumda olan Bucak Bld. Oğuzhanspor'a maddi ve manevi tüm desteklerin verilmesi gerektiğini söyledi. Tüm işadamlarına önemli bir görev düştüğünü belirten Özçelik, "Kulüp yöneticileri, her gün kaynak bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sadece iş adamlarımız değil tüm vatandaşlarımız takımıza destek vermek için ellerinden geleni yapmaları gerekiyor" dedi. Açıklamasında "Burdur ve Bucak halkı sizden başarı bekliyor" diyen Milletvekili Özçelik "Profesyonel takımı olmayan 23 ilden birisi de biziz, uzun bir süredir profesyonel futbola ve maçlara özlem duyan şehrimizde bu özlemi giderecek olan sizler ve başarılarınızdır. Hedefini 3.lig olarak belirleyen Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'un her türlü eksikliğinde şehir olarak maddi ve manevi yanınızdayız. Burdurlu, Bucaklı tüm işadamlarımızı Oğuzhanspor'a desteğe davet ediyorum.  " ifadelerini kullandı.
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Bölgesel Amatör Lig'de yer alan ve ilimizi temsil eden Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'a 3.lig yolunda başarılar dileyerek, takıma destek verilmesini söyledi.

AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik yaptığı açıklamada Burdur'u temsil eden ve grubunda lider olan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'un her geçen gün 3.lig adına önemli işler yaptığını hatırlattı. Özçelik, son haftalarda alınan başarılı sonuçlarla birlikte ilk sıraya yerleşen takıma, tüm işadamlarının, sivil toplum kuruluşlarının ve vatandaşların destek vermesi gerektiğini söyledi.
Geçen hafta Bucak Bld. Oğuzhanspor'un kendi sahasında oynadığı karşılaşmayı tribünden izlediğini belirten Özçelik, "Hem sahada oynayan oyuncular, hem teknik heyet hem de kulüp yöneticileri ile yaşanan galibiyeti tribünleri dolduran yaklaşık 2 bin kişiyle doyasıya yaşadık. Eminim ki her geçen hafta bu mutluluk daha da artacak ve 3.lige çıkmak için büyük çaba gösteren ilimiz temsilcisinin başarılı olması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz" diye konuştu.
Yıllar önce Burdur'un 3.ligde mücadele eden bir takımı olduğunu belirten Özçelik, bu başarının yeniden kazanılması için grubunda lider durumda olan Bucak Bld. Oğuzhanspor'a maddi ve manevi tüm desteklerin verilmesi gerektiğini söyledi. Tüm işadamlarına önemli bir görev düştüğünü belirten Özçelik, "Kulüp yöneticileri, her gün kaynak bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sadece iş adamlarımız değil tüm vatandaşlarımız takımıza destek vermek için ellerinden geleni yapmaları gerekiyor" dedi.
Açıklamasında "Burdur ve Bucak halkı sizden başarı bekliyor" diyen Milletvekili Özçelik "Profesyonel takımı olmayan 23 ilden birisi de biziz, uzun bir süredir profesyonel futbola ve maçlara özlem duyan şehrimizde bu özlemi giderecek olan sizler ve başarılarınızdır. Hedefini 3.lig olarak belirleyen Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'un her türlü eksikliğinde şehir olarak maddi ve manevi yanınızdayız. Burdurlu, Bucaklı tüm işadamlarımızı Oğuzhanspor'a desteğe davet ediyorum.  " ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.