TÜRK DAMAT VE ÇİNLİ GELİN DÜNYA EVİNE GİRDİ

YAŞAM 21.03.2020 - 21:07, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4074+ kez okundu.
 

TÜRK DAMAT VE ÇİNLİ GELİN DÜNYA EVİNE GİRDİ

Çin’de karantinanın kalkmasının ardından dünya evine girenler arasında Türk damat Serdar Yurtçiçek ve Çinli gelin Zhang Han da bulunuyor.
İkili henüz maskelerini çıkarmasa da atılan imzalar aynı zamanda toplumun zor günleri geride bıraktığının kanıtı.              Serdar Yurtçiçek’in Çin’deki hikâyesi 2016 yılının eylül ayında Çin’e gelmesiyle başlıyor. Hangzhou’da bulunan Zhejiang Üniversitesi Uluslararası Meseleler ve Küresel Yönetişim Bölümü’ne yüksek lisans yapan Yurtçiçek’in eşiyle tanışması ise bir tren yolcuğu esnasında tesadüf eseri yan yana oturmaları ile gerçekleşmiş.   2018 yılındaki tren yolculuğunun ardından yolları bir daha ayrılmayan Serdar ve Han çifti evlilik kararını önce almalarına karşın yeni tip koronavirüs nedeniyle hayallerine kısa bir mola vermek zorunda kalmış. Karantina nedeniyle aynı evi 2 ay boyunca hiç dışarı çıkmadan paylaşmak zorunda kalan Serdar ve Han çifti o günleri şöyle anlatıyor:   Bu süreçte biz Han ile birlikte aynı evde hiç dışarı çıkmadan 2 ay birlikte kaldık. Belki bunu Türkiye'dekilerin şu anda anlaması zor ama psikolojik olarak bir sağlamlık gerektirdiğini sanırım herkes tahmin ediyordur. Biz evde kaldığımız süre içeresinde zorlukları birlikte aşma kararı aldık ve aslında diyebilirim ki birbirimizi bu olağanüstü günlerde daha yakından tanıdık, birbirimizin en özel yanlarına şahitlik ettik. Kısacası zorlu dönemde birbirimize daha çok alıştık ve birbirimize bir kez daha âşık olduk.  
Çin’de karantinanın kalkmasının ardından dünya evine girenler arasında Türk damat Serdar Yurtçiçek ve Çinli gelin Zhang Han da bulunuyor.

İkili henüz maskelerini çıkarmasa da atılan imzalar aynı zamanda toplumun zor günleri geride bıraktığının kanıtı.
 
           Serdar Yurtçiçek’in Çin’deki hikâyesi 2016 yılının eylül ayında Çin’e gelmesiyle başlıyor. Hangzhou’da bulunan Zhejiang Üniversitesi Uluslararası Meseleler ve Küresel Yönetişim Bölümü’ne yüksek lisans yapan Yurtçiçek’in eşiyle tanışması ise bir tren yolcuğu esnasında tesadüf eseri yan yana oturmaları ile gerçekleşmiş.
 
2018 yılındaki tren yolculuğunun ardından yolları bir daha ayrılmayan Serdar ve Han çifti evlilik kararını önce almalarına karşın yeni tip koronavirüs nedeniyle hayallerine kısa bir mola vermek zorunda kalmış. Karantina nedeniyle aynı evi 2 ay boyunca hiç dışarı çıkmadan paylaşmak zorunda kalan Serdar ve Han çifti o günleri şöyle anlatıyor:
 
Bu süreçte biz Han ile birlikte aynı evde hiç dışarı çıkmadan 2 ay birlikte kaldık. Belki bunu Türkiye'dekilerin şu anda anlaması zor ama psikolojik olarak bir sağlamlık gerektirdiğini sanırım herkes tahmin ediyordur. Biz evde kaldığımız süre içeresinde zorlukları birlikte aşma kararı aldık ve aslında diyebilirim ki birbirimizi bu olağanüstü günlerde daha yakından tanıdık, birbirimizin en özel yanlarına şahitlik ettik. Kısacası zorlu dönemde birbirimize daha çok alıştık ve birbirimize bir kez daha âşık olduk.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.