TÜRK KIZILAY’INA ŞEFKAT NÖBETİ İLE MAKÜ’DE DESTEK VERDİ

EĞİTİM 09.03.2018 - 16:20, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4226+ kez okundu.
 

TÜRK KIZILAY’INA ŞEFKAT NÖBETİ İLE MAKÜ’DE DESTEK VERDİ

Kızılay, Suriye'deki insani yardım faaliyetlerine destek sağlanması amacıyla Şefkat Nöbeti sloganıyla bir ay sürecek kampanya başlattı.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğrencileri Suriye'deki insani yardım faaliyetlerine destek sağlanması amacıyla Şefkat Nöbeti sloganıyla bir ay sürecek kampanya başlattı.   Kampanyaya bir destek de MAKÜ Türk Kızılay Topluluğundan geldi. Şefkat Nöbeti yardım kampanyasına destek için toplanan MAKÜ Türk Kızılay Topluluğu öğrencileri ellerinde dev Türk Bayrağı ile  Kızılay Marşı’nın ilk dört kıtasını okudular. Şefkat Nöbetine  MAKÜ Türk Kızılay Topluluğunun yanı sıra MAKÜ öğrencileri de destek verdi. Topluluk Başkanı Ali Rıza ALAGÖZ Burdurlulara ve öğrencilere seslenerek, “Şefkat Nöbetine sizleri de bekliyoruz. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Türk Kızılay Topluluğu olarak Şefkat Nöbetine biz de destek veriyoruz” dedi.  
Kızılay, Suriye'deki insani yardım faaliyetlerine destek sağlanması amacıyla Şefkat Nöbeti sloganıyla bir ay sürecek kampanya başlattı.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğrencileri Suriye'deki insani yardım faaliyetlerine destek sağlanması amacıyla Şefkat Nöbeti sloganıyla bir ay sürecek kampanya başlattı.

 
Kampanyaya bir destek de MAKÜ Türk Kızılay Topluluğundan geldi. Şefkat Nöbeti yardım kampanyasına destek için toplanan MAKÜ Türk Kızılay Topluluğu öğrencileri ellerinde dev Türk Bayrağı ile  Kızılay Marşı’nın ilk dört kıtasını okudular. Şefkat Nöbetine  MAKÜ Türk Kızılay Topluluğunun yanı sıra MAKÜ öğrencileri de destek verdi.

Topluluk Başkanı Ali Rıza ALAGÖZ Burdurlulara ve öğrencilere seslenerek, “Şefkat Nöbetine sizleri de bekliyoruz. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Türk Kızılay Topluluğu olarak Şefkat Nöbetine biz de destek veriyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.