UMUDA KAPI AÇIYORUM HAYATA TUTUNUYORUM PROJESİ DEVAM EDİYOR

SAĞLIK 14.05.2020 - 15:28, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3128+ kez okundu.
 

UMUDA KAPI AÇIYORUM HAYATA TUTUNUYORUM PROJESİ DEVAM EDİYOR

Covid-19 salgını süresince birçok alanda olduğu gibi yürütülmekte olan proje ve çalışmalar aksatılmadan en verimli şekilde sürdürülmeye gayret gösteriliyor.
Bu kapsamda Vali Hasan Şıldak tarafından başlatılarak Valiliğimiz koordinesinde yürütülen “Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” projesine dahil olarak tedavi süreçlerini devam ettiren başta gençlerimiz olmak üzere vatandaşlarımıza yönelik ilgili birimlerimizin takibinde psiko-sosyal desteğin yanı sıra Burdur ve çevre illerde süren tedavi süreçlerini aksatılmadan devam ettirebilmeleri için çeşitli yardımlar yapılmaya devam ediyor.  Vali Şıldak’ın büyük önem verdiği, uyuşturucu bataklığına bulaşmış vatandaşlarımızın tedavi edilerek yeniden topluma ve iş hayatına kazandırılarak hayata tutunmalarını sağlamak için başlatılan proje kapsamında, gerek gıda gerekse yol yardımı altında Burdur Merkez, Ağlasun, Bucak, Çelitkçi, Gölhisar, Tefenni, Yeşilova’da yaşayan toplam 58 vatandaşımıza bu hassas süreç içerisinde ayni ve nakdi yardımlarda bulunuldu.  Bu konuda Sosyal Medya hesabından paylaşımda bulunan Vali Şıldak;  “Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum Projemiz devam ediyor...  Bu zorlu süreçte, Proje kapsamındaki gençlerimizi takip ediyoruz. 58 gencimize gerekli desteği sağlayarak her yönden yanlarında olduğumuzu hissettiriyoruz...  Daha sağlıklı günlerde Projemiz büyüyerek gelişecek” dedi.  
Covid-19 salgını süresince birçok alanda olduğu gibi yürütülmekte olan proje ve çalışmalar aksatılmadan en verimli şekilde sürdürülmeye gayret gösteriliyor.

Bu kapsamda Vali Hasan Şıldak tarafından başlatılarak Valiliğimiz koordinesinde yürütülen “Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” projesine dahil olarak tedavi süreçlerini devam ettiren başta gençlerimiz olmak üzere vatandaşlarımıza yönelik ilgili birimlerimizin takibinde psiko-sosyal desteğin yanı sıra Burdur ve çevre illerde süren tedavi süreçlerini aksatılmadan devam ettirebilmeleri için çeşitli yardımlar yapılmaya devam ediyor. 

Vali Şıldak’ın büyük önem verdiği, uyuşturucu bataklığına bulaşmış vatandaşlarımızın tedavi edilerek yeniden topluma ve iş hayatına kazandırılarak hayata tutunmalarını sağlamak için başlatılan proje kapsamında, gerek gıda gerekse yol yardımı altında Burdur Merkez, Ağlasun, Bucak, Çelitkçi, Gölhisar, Tefenni, Yeşilova’da yaşayan toplam 58 vatandaşımıza bu hassas süreç içerisinde ayni ve nakdi yardımlarda bulunuldu. 

Bu konuda Sosyal Medya hesabından paylaşımda bulunan Vali Şıldak; 

“Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum Projemiz devam ediyor... 

Bu zorlu süreçte, Proje kapsamındaki gençlerimizi takip ediyoruz. 58 gencimize gerekli desteği sağlayarak her yönden yanlarında olduğumuzu hissettiriyoruz... 

Daha sağlıklı günlerde Projemiz büyüyerek gelişecek” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.