ÜNİVERSİTE BADMİNTON TAKIMI 2 LİGDEN 1- LİGE ÇIKTI

SPOR 05.04.2018 - 15:33, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3896+ kez okundu.
 

ÜNİVERSİTE BADMİNTON TAKIMI 2 LİGDEN 1- LİGE ÇIKTI

Antrenörlüğünü Prof. Dr. Fatma ÇELİK KAYAPINAR’ın yaptığı takımlar, turnuvada birinci lige yükselme hakkını elde etti.
Üniversite Sporları Federasyonu Faaliyet Programı çerçevesinde 17-21 Mart 2018 tarihleri arasında Antalya'da yapılan “Üniversiteler 2. Lig Badminton (Bay-Bayan) Grup Birinciliği” Müsabakalarına, MAKÜ Badminton takımları da katıldı. Kemer’de düzenlenen Üniversiteler Arası 2. Lig grup birinciliği müsabakalarına katılan MAKÜ Badminton kadın ve erkek takımları, aralarında hasta olan oyuncuların olmasına rağmen büyük bir mücadele örneği göstererek 2.ligden 1. lige yükseldi.         27 üniversiteden takımların katıldığı müsabakalarda MAKÜ Badminton takımını Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümünden Kübra Berrin KARAKUŞ, Şadiye KERİMOĞLU, Ali İhsan DALDAL, Meryem MENEVŞE, Antrenörlük Eğitimi bölümünden Adem TUTUMLU, Muhammet KÜÇÜKOĞUL ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden Omid REZAİ tarafından temsil edildi.  
Antrenörlüğünü Prof. Dr. Fatma ÇELİK KAYAPINAR’ın yaptığı takımlar, turnuvada birinci lige yükselme hakkını elde etti.

Üniversite Sporları Federasyonu Faaliyet Programı çerçevesinde 17-21 Mart 2018 tarihleri arasında Antalya'da yapılan “Üniversiteler 2. Lig Badminton (Bay-Bayan) Grup Birinciliği” Müsabakalarına, MAKÜ Badminton takımları da katıldı.

Kemer’de düzenlenen Üniversiteler Arası 2. Lig grup birinciliği müsabakalarına katılan MAKÜ Badminton kadın ve erkek takımları, aralarında hasta olan oyuncuların olmasına rağmen büyük bir mücadele örneği göstererek 2.ligden 1. lige yükseldi.

        27 üniversiteden takımların katıldığı müsabakalarda MAKÜ Badminton takımını Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümünden Kübra Berrin KARAKUŞ, Şadiye KERİMOĞLU, Ali İhsan DALDAL, Meryem MENEVŞE, Antrenörlük Eğitimi bölümünden Adem TUTUMLU, Muhammet KÜÇÜKOĞUL ve Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden Omid REZAİ tarafından temsil edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.