ÜNİVERSİTE DE MOTOR SPORLARI İÇİN YARIŞ PİSTİ YAPILACAK

15.01.2016 - 17:46, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4626+ kez okundu.
 

ÜNİVERSİTE DE MOTOR SPORLARI İÇİN YARIŞ PİSTİ YAPILACAK

Burdur (MAKÜ) de Türkiye’ye model olacak olan Alternatif Spor ve Kamp Merkezi’nde yapılacak olan “Yarış Pisti Alanı” için sona gelindi.
20 Ağustos 2015 tarihinde Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektör’ü Prof. Dr. Adem KORKMAZ’I Türkiye’ye model olacak olan Alternatif Spor ve Kamp Merkezi’nde yapılacak olan “Yarış Pisti Alanı” için ziyaret eden Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Faysal ŞEVKATLİOĞLU ile Burdur Motosiklet Kulübü Başkanı Nuri GÜLEÇ ve Kulüp Üyelerinin görüşleri çerçevesinde hazırlanan projede sona yaklaşılıyor. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Prof. Dr. Adem KORKMAZ hazırlanan proje hakkında görüş alışverişi yapmak için Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Başkanı Bekir Yunus Uçar’ı ziyaret etti. Rektörümüz Prof. Dr. Adem Korkmaz Üniversitemiz Kampus alanına yapılacak ve Türkiye’ye model olacak olan Alternatif Spor ve Kamp Merkezi hakkında Başkan Uçar’a bilgi vererek, proje hakkında açıklama yaptı. Spora ve sporcuya her zaman destek veren üniversitemizin bu konuda yeni projeler hazırladığını anlatan Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz, Alternatif Spor ve Kamp Merkezi projesinde sona yaklaşıldığını belirterek, hazırlanan proje üzerinde Başkan Uçar ile birlikte fikir alışverişi yaptılar.  
Burdur (MAKÜ) de Türkiye’ye model olacak olan Alternatif Spor ve Kamp Merkezi’nde yapılacak olan “Yarış Pisti Alanı” için sona gelindi.

20 Ağustos 2015 tarihinde Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektör’ü Prof. Dr. Adem KORKMAZ’I Türkiye’ye model olacak olan Alternatif Spor ve Kamp Merkezi’nde yapılacak olan “Yarış Pisti Alanı” için ziyaret eden Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Faysal ŞEVKATLİOĞLU ile Burdur Motosiklet Kulübü Başkanı Nuri GÜLEÇ ve Kulüp Üyelerinin görüşleri çerçevesinde hazırlanan projede sona yaklaşılıyor.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Prof. Dr. Adem KORKMAZ hazırlanan proje hakkında görüş alışverişi yapmak için Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Başkanı Bekir Yunus Uçar’ı ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Adem Korkmaz Üniversitemiz Kampus alanına yapılacak ve Türkiye’ye model olacak olan Alternatif Spor ve Kamp Merkezi hakkında Başkan Uçar’a bilgi vererek, proje hakkında açıklama yaptı.

Spora ve sporcuya her zaman destek veren üniversitemizin bu konuda yeni projeler hazırladığını anlatan Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz, Alternatif Spor ve Kamp Merkezi projesinde sona yaklaşıldığını belirterek, hazırlanan proje üzerinde Başkan Uçar ile birlikte fikir alışverişi yaptılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.